Triplauksen pariin Liiga-kohteilla!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Perjantainen lätkätarjonta on tällä viikolla varsin maistuva: Liigassa pelataan neljä matsia, ja tulevan yön NHL-kierroksella nähdään kahdeksan ottelua. Triplaus-vedon kohteet haetaan tänään Liigan puolelta.

Pääkohteena toimii Pelicansin ja SaiPan välinen taisto, jossa luotetaan vakaasti ”pussinokkiin”. Runkosarjan kakkosena viilettävä Pelicans on tänään selkeä ennakkosuosikki. Joukkueet kohtasivat toisensa noin kaksi viikkoa sitten Lappeenrannassa, jolloin SaiPa oli parempi numeroin 4-2. Nyt lahtelaisilla on revanssin paikka. Pelsut on ollut tällä kaudella melkoisessa vireessä – esimerkiksi viime matsissa se antoi kyytiä Ilvekselle 2-6! SaiPa puolestaan on suoriutunut hiukan keskivertoa kehnommin. Lapulle painetaan Pelicans -1,5 -veto, mikä osuu kunhan kotijoukkue voittaa vähintään kahdella maalilla.

Vetolappu viimeistellään Kärppien voitolla (sisältäen JA + RL) TPS:stä. Oululaisten kausi on toistaiseksi ollut vain varjo viime vuosista, ja Kärpät sijoittuukin runkosarjassa yhdeksänneksi, kun esimerkiksi TPS on kahdeksantena. Kärpät on tämän vuoden puolella pelannut kuusi peliä, joista on irronnut vain kaksi voittoa. Nyt joukkueella on takana kaksi perättäistä tappiota. Materiaalin puolesta oululaiset lukeutuu kuitenkin kärkijengeihin. Tässä kohtaa kautta pitäisi alkaa löytymään se oikea pelivire. Kärpät taistelee takuulla kynsin ja hampain päästäkseen taas voittojen pariin. Luotetaan näin käyvän.

TRIPLAUKSEEN