Triplauksessa testataan parivaljakko Liigasta

Triplauksessa testataan parivaljakko Liigasta, kun Nordiksella yhteen ottavat HIFK ja SaiPa. Myös Tepsin ja Tapparan vääntö otetaan mukaan lapulle.

Coolbetin Joulukalenteri: uusi tarjous joka päivä!

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

HIFK – SaiPa on lähtökohtaisesti isäntien heiniä, mutta koronatauko on muuttanut hieman voimasuhteita. Orastava NHL-kausi on jo kulman takana, joka tarkoittaa myös Liigavahvistusten paluuta takaisin rapakon taakse. Kun otetaan huomioon SaiPan hyvä vire ennen breikkiä, tästä voi seurata mielenkiintoinen iltapuhde.

HIFK on näiden joukkueiden edellisiä kohtaamisia pitänyt nimissään, mutta tänään pienen tasoituksen myötä lyödään pelimerkit vieraille. Tyhjä kotihalli pienen pelaamattomuuden jälkeen ei ole kaikista helpoin tapa palata kaukaloon ja SaiPan mahdollisuudet parin maalin iskemiseen ovat oikein realistiset.

Toisessa matsissa TPS pääsi jo tekemään oman paluunsa takaisin kaukaloon, kun keskiviikkona se kävi häviämässä Pelicansille jatkoajan jälkeen 3-2. Turkulaisten esiintyminen ei odotuksiin nähden ollut se vakuuttavin, joten tänään luotetaan kirvesrintoihin. Tappara alkoi olla mainiossa vireessä ennen taukoa ja tälle iskukyvylle toivotaan jatkoa kohteella, joka varsinaisen peliajan puitteissa vaatii vierasvoiton.

TRIPLAUKSEEN!