Triplaus: Homma laitetaan vauhtiin Liigalla

Telia julkisti Liiga-tuotteidensa hinnat ensi kaudeksi - tarjoaa kolme erilaista pakettia katsojille

Lähdemme jälleen mukaan Coolbetin viikottaiseen Triplaus-kampanjaan, jossa on tarjolla joka viikonloppu peräti 2000 € Jackpot.

Triplaus-lappu:

HIFK – Jukurit

Nordiksella nähdään kahden heikosti kauden aloittaneen seuran kohtaaminen, kun HIFK isännöi Jukureita. Siinä missä HIFK on kerännyt vasta kuusi pistettä, niin Jukureilla on kasassa kolme pistettä. Helsinkiläisten suurin ongelma on ollut hyökkäyspäässä, sillä osumia ei ole syntynyt läheskään toivottuun tahtiin. HIFK:n Atte Engren on kuitenkin ollut loistavassa vireessä ja antaa joka ilta joukkueelle mahdollisuuden voittaa. Jukurit nappasi kauden avausvoiton viime ottelussa, kun KooKoo kaatui numeroin 2-1. Jukureilla puolustus on alkanut jotenkin toimimaan, mutta hyökkäyksessä riittää ongelmia. Kahden tuskaisen joukkueen ottelussa ei maaleilla juhlita.

TPS – Kärpät

Turussa kohtaa alkukaudella osumilla mässäilleet TPS ja Kärpät. Oululaiset ovat tehneet kuuteen peliin peräti 23 maalia, kun taas TPS:n tilillä on 20 osumaa. Molempien joukkueiden itseluottamukset ovat korkealla, joten ei tarvitse olla ennustaja, että Gatorade Centerillä nähdään maaleja.

Pelicans – SaiPa

SaiPan kahden ottelun voittoputki katkesi viime ottelussa, kun HPK haki Lappeenrannasta 1-5-voiton. SaiPan suurimmat ongelmat on ehdottomasti puolustuspäässä, sillä omissa on kolissut yli kolmen maalin keskiarvolla ottelua kohden. Pelicansin otteet ovat ailahdelleet, mutta joukkue tekee kuitenkin ottelusta toiseen maaleja vastustajan päähän. Lahden perjantai-illassa kotiyleisö saa varmasti aihetta juhlaan.

Coolbetin Triplaukseen!