Triplaus jatkuu Liigan puolelta kahdella kohteella

Triplaus jatkuu Liigan puolelta kahdella kohteella, kun kupongilla on poiminnat matseista SaiPa – HIFK & Ässät – Lukko.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Viikonloppu kasinolla – nappaa 10€ ilmaisveto & osallistu arvontaan!

Kohde #1: HIFK ML (Money Line)

Kisapuiston jäähallissa nähdään tänään helsinkiläisvieraita, kun HIFK palaa tositoimiin pienen lepotauon jälkeen. Asetelmat ovat selkeät: vieraiden pitäisi tämä matsi hoitaa.

SaiPa on pelannut kenties koko Liigan heikointa lätkää, josta osoituksena sijoitus sarjataulon pohjalla. Kauden seitsemästä matsista on tilillä ainoastaan yksi voitto. Edellinen matsi Sportia vastaan kotona oli hyvin kuvaava Tero Lehterän joukkueen tilasta. Sport haki 0-3 vierasvoiton.

HIFK on myös alisuorittanut ja joukkueella on kaksi häviötä alla edellismatseista. Tänään on kuitenkin sauma pestä kasvot ja vähintäänkin jatkoaika mukaan lukien tämä matsi stadilaisille pitäisi ratketa.

Kohde #2: Ässät – Lukko: Yli 5,5 maalia

Eilen pelattiin Tampereella paikallispeli, tänään Satakunnan derby lauantain kierroksen helmenä. Kaksi hyvävireistä jengiä ovat vastakkain tässä kamppailussa ja ruuti on kuivaa. Lukko on tällä hetkellä mielettömässä viereessä, mutta näissä mittelöissä ei altavastaajan roolista huolimatta Ässät varmasti mitään ilmaiseksi anna. Ennustan verkkojen heiluvan hyvällä tahdilla ja nakataan kunnon overi lapulle.

Tällä osumalla paineltiin eilen triplauksessa jatkoon!