Triplaus startataan single-vedolla lätkästä!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

KISA: Voita Leijonien fanipaita omalla nimellä & pelinumerolla!

Tänä perjantaina touhu käynnistellään yhdellä pelivalinnalla, joka poimitaan Liigasta. Sport ja Pelicans kohtaavat Vaasassa, ja tässä mittelössä luotetaan lahtelaisiin.

Vakuuttavasti läpi kauden pelannut Pelicans sijoittuu runkosarjassa kakkoseksi. Viimeisessä viidessä pelissä on kuitenkin tullut lunta tupaan, sillä jengi on louhinut ainoastan yhden voiton. Ruuti on ollut märkää ja ketsuppipullo pitäisi saada taas auki.

Sport löytyy runkosarjan yhdenneltätoista sijalta. Etenkin maalinteko-ongelmien kanssa paininut Sport on pelannut läpi kauden hiukan keskivertoa kehnommin.

Pelicansin altavastaajan asema selittyy sen poissaoloilla. Sivussa on tänään mm. Hannes Björninen, veskari Patrik Bartosak ja Iikka Kangasniemi. Vielä kun huomioidaan ykköstykki Ryan Laschin siirtyminen Sveitsiin, niin altavastaajan asema on ymmärrettävissä. Tästä huolimatta odotettavissa on kuitenkin tasainen kamppailu, ja Pelicans on allekirjoittaneen silmään aliarvostettu. Ei missään nimessä olisi ihme, jos isäntäjoukkue jäisi tänään nuolemaan näppejään. Lähdetään siis rohkeasti kokeilemaan vierasvoittoa, josta Coolbet tarjoaa merkittävää markkinatoppia!

TRIPLAUKSEEN!