Triplausta jatketaan Liigan lauantaikierroksella

Triplausta jatketaan toisena päivänä Liigan lauantaikierroksella, kun yhteen ottavat KooKoo ja Ilves sekä Lukko ja SaiPa. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. 

LIIGA-KISA: Voita 100€ lahjakortti!

KooKoo – Ilves

Kouvolassa Lumon Areenalla mennään klo 17:00 alkaen, kun KooKoo isännöi Ilvestä. Kertoimissa Ilves kantaa suosikin asemaa. Se on ansaittua, sillä tamperelaiset ovat esittäneet hyviä otteita viime ajat. Kolmeen otteluun puhtaat kolme voittoa varsinaisella peliajalla ja tästä hyvästä jaettu sarjakärki saldona. Luotetaan Ilveksen iskukykyyn myös tänään.

Lukko – SaiPa

Lukko saa Äijänsuolle vieraita Lappeenrannasta, kun SaiPa lähtee taistelemaan altavastaajana pisteistä. Kerroinasetelma kertoo aikalailla kaiken oleellisen, sillä Lukon tähtisikermä on täysin eri tasoa kun keltamustien vastaava. Ensimmäinen kotiottelu oli Lukolta todella kova esitys, sillä Tappara jäi täysin jalkoihin 7-2 voitossa. Luotetaan siihen, että sama kaava jatkuu ja pisteet jäävät isännille.

NAPPAA ENSITALLETUSBONUS!