Olympialaiset lähestyvät – Tshekki julkaisi joukkueensa Pyeongchangiin

Olympialaiset lähestyvät - Tshekki julkaisi joukkueensa Pyeongchangiin

Tshekki on julkaissut pelaajistonsa ensi kuussa käytäviin Etelä-Korean talviolympialaisiin. Pyeongchangin olympiakiekko alkaa 14. helmikuuta.

Tshekin kiekkomaajoukkue marssittaa olympianäyttämölle varsin mielenkiintoisen kokoonpanon, vaikka NHL-pelaajia ei tällä kertaa turnauksessa nähdäkään.

Joukkueesta löytyy muun muassa entinen NHL-kiekkoilija Martin Erat, joka toimii Tshekin kapteenina olympialaisissa. Miehellä on vyöllään lähes 900 NHL:n runkosarjaottelua kolmessa eri seurassa. Kokenut hyökkääjä Roman Cervenka on myös mukana. Hän on tehnyt kovaa jälkeä KHL:ssä sekä tällä hetkellä Sveitsin pääsarjassa Fribourg-Gotteronin riveissä.

Suomalaista kiekkoa seuranneille kaikista tutuimpia nimiä tshekkijengissä ovat ex-Jokeri Petr Koukal, joka pelasi kaudella 2014-2015 helsinkiläisten nutussa hyvillä tehoilla sekä Liigassa kiekkoilleet Michal Birner, Michal Repik, Jakub Nakladal ja Michal Vondrka.

Aikaisemmin olympialaispelaajistonsa ovat julkaisseet Kanada sekä Yhdysvallat. Maiden kiekkojoukkueet Etelä-Koreaan pääset katsomaan TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Tshekin olympiatiimi Pyeongchangiin:

Jos kuva ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Kaiken tarvittavan olympiakiekkoon liittyen pääset lukemaan sivustoltamme TÄSTÄ LINKISTÄ.