KalPa-kannattajille iloisia uutisia – Tuomas Kiiskinen palaa Kuopioon

KalPa tiedotti tehneensä pelaajasopimuksen oman kasvattinsa Tuomas Kiiskisen kanssa. Kiiskinen on pelannut pitkään ulkomailla.


Nappaa 10€ riskitön lätkäveto joka viikko!


KalPan kannattajat saivat keskiviikkona mieluisen uutisen, kun kuopiolaisseura tiedotti solmineensa ensi kauden kattavan sopimuksen Tuomas Kiiskisen kanssa. KalPan oma kasvatti on pelannut viimeksi seurassa kaudella 2011-2012, jonka jälkeen tehokkaiden otteiden myötä rahakkaammat sarjat kutsuivat.

Kiiskinen on pelannut Ruotsissa kaudesta 2014–2015 lähtien lukuun ottamatta lyhyttä lainapestiä SaiPaan edelliskaudella. Hän on voittanut kahdesti SHL:n mestaruuden Växjö Lakersin riveissä vuosina 2015 ja 2018.

”Kiiskinen on nyt kiertänyt maailmalla, nähnyt ja voittanut siellä. Hän tuo paljon johtajuutta ja karismaa, tietäen tarkalleen mitä voittaminen vaatii ja tuoden samalla valtavan määrän kokemusta meidän koppiin. Hän on monipuolinen ja arvokas pelaaja meille”, urheilujohtaja Anssi Laine hekumoi KalPan tiedotteessa.

”Tuon mukanani taitoa ja peliälyä, kun kokoa ei ole vuosien saatossa tullut lisää. Samoilla, jo tutuilla vahvuuksilla mennään edelleen”, 34-vuotias taitava laitahyökkääjä kommentoi itse.

Tuomas Kiiskisen pelaajaprofiili Eliteprospectsissa.

Tuomas Kiiskinen palaa KalPa-paitaan

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Vladimir Putin dominoi kiekkokaukalossa – mätti kahdeksan maalia näytösmatsissa