Tuplauksen pariin Liiga-betseillä

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma käynnistellään tämän viikon osalta kahdella pelivalinnalla.

Coolbetin uusi Tuplaus-pokeriturnaus: tuplaa jackpot-voittosi!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Viime viikolla Tuplaus-skabassa edettiin aina perjantaille asti. Tänään hypätään uudestaan satulaan! Pääkohteena toimii HIFK:n voitto (sisältää JA + RL) TPS:stä. Ottelusarja on tänään isännille katkolla, kun TPS on onnistunut voittamaan kaksi viimeistä matsia. Viime pelissä HIFK jäi jopa nollille, kun veskari Karri Rämö pelasi huippupelin ja joukkue takoi taululle lukemat 3-0. HIFK on kuitenkin näistä kahdesta se laadukkaampi osapuoli – olisikin pieni yllätys, jos HIFK ei tänään tasoittaisi sarjaa, eli siihen luotetaan!

Tuplauksen täydentää alle 6,5 maalin -veto Tapparan ja Lukon väliseen kamppailuun. Lukko johtaa sarjaa 2-1 voitoin, eli kirvesrinnat on tänään pakkovoiton edessä. Odotettavissa on ennen kaikkea tiukkaa mutta myös varovaista peliä – tuskin tässä mittelössä verkko seitsemää kertaa heiluu.

TUPLAUKSEEN!