Tuplauksessa 6000€ jackpot! Änärillä startataan

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Viime viikolla ei nähty yhtään voittajaa, joten jackpot on tällä viikolla 6000€!

Coolbetin Tuplaus-Pokeri -turnaus! Tuplaa jackpot-voittosi

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin! Tämän viikon jackpot on 6000€.

Kilpailu startataan kahdella pelivalinnalla NHL:stä. Tänään luotetaan vahvasti ennakkosuosikeihin. Philadelphia Flyers matkaa Buffalo Sabresin vieraaksi, ja tästä matsista haetaan vierasvoittoa (sisältää JA + RL). Sabresin tappioputki on venähtänyt käsittämättömän pitkäksi: se on hävinnyt 17 matsia putkeen! Flyers on pelannut keskinkertaisen hyvin, ja se todella kaipaa pisteitä. Tätä matsia ei siis saisi hävitä.

Colorado Avalanchen ja Anaheim Ducksin väliseen matsiin painetaan kotijoukkueelle yli 2,5 maalin -veto. AVS on Läntisen divisioonan tulivoimaisin jengi, ja se on tehtaillut ottelua kohden noin 3,5 maalia. Viimeisimmässä matsissa se antoi Ankoille kyytiä 8-4 numeroin!

TUPLAUKSEEN!