Tuplauksessa luotetaan änärin ennakkosuosikeihin

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma käynnistellään tämän viikon osalta kahdella pelivalinnalla NHL:stä, toinen pelataan ensi yönä ja ensimmäinen käynnistyy illalla kello 22:00.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Pääkohteena toimii Tampa Bay Lightningin suora voitto Nashville Predatorsista. Siipirikkoinen Preds lähtee matsiin selvänä altavastaajana, eikä ihme sillä sivussa on mm. Matt Duchene, Roman Josi ja Ryan Ellis. Nashvillen tekeminen on muutenkin ollut mollivoittoista, ja hiukan yllättäen nimenomaan puolustus- ja maalivahtipeli on ollut luokatonta. Vaikea matsi on luvassa, sillä tulivoimainen Tampa Bay on huippuvireessä. Jengit kohtasivat viimeksi la-su yönä, ja tuolloin TBL oli parempi numeroin 6-3. Samankaltaisia lukemia odotetaan.

Sen pidemmittä puheitta vetolappu viimeistellään Washington Capitalsin voitolla (sisältää jatkoajan ja rankkarit) Buffalo Sabresista. Itäisen divisioonan häntä paikkaa pitävä Sabres on kuluneella kaudella kaivanut vaivaiset kuusi voittoa 26 pelatun ottelun jälkeen. Tämä tilasto tuskin kaunistuu ensi yönä, sillä Capitals lähtee matsiin hyvässä vireessä, neljän matsin voittoputken siivittämänä.

TUPLAUKSEEN!