Tuplaus: Aloituskiekko!

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Eilen laitettiin sivut auki ja samalla lyötiin ensimmäiset betsit. Startti oli meiltä täydellinen ja KHL toi myös mukanaan komeat osumat. Tänään on tuplauksen aika, joten laitetaanpa viikko liikkeelle.

Laitataklauksen uusi aika alkoi eilen ja startti oli täydellinen. KHL-liigaan lyötiin muutama viritys ja molemmat kohteet osuivat, joten nyt voi hetken olla tyytyväinen.

Matka kuitenkin jatkuu ja aina saapuu uusi betsipäivä, joilloin tilanne lähtee jälleen nollasta. Tänään edessä on tuplausviikon aloituskiekon tiputus. Me lähdemme ensimmäiseen tuplausviikkoon maltillisella panoksella, sillä liikkeelle laitetaan kolme kymmenen euron arvoista lappua.

Me tulemme vetämään tuplausta koko kauden läpi viikosta toiseen, joten kun sinulla on oikea viikko niin hyppää matkaamme mukaan pitämään hauskaa ja siinä samalla toivon mukaan tekemään hieman rahaa.

Laitataklauksen ensimmäinen tuplauspäivä kantaa nimeä aloituskiekko ja kohteet napsitaan Venäjän kivikovasta KHL:stä. Sarja alkoi eilen yhden ottelun voimalla, kun Metallurg Magnitogorsk ja Moskovan CSKA kohtasivat.

Ottelu päättyi hallitsevan mestarin Magnitogorskin voittoon 3-2.

Tänään KHL:ssä pelataan yhteensä yhdeksän ottelua, joten kohteita on tarjolla todella runsaasti ja se vaikeuttaa omalta osaltaan tuplausta. Me Laitataklauksella kuitenkin uskomme omaan visioomme suurella sydämellä ja uskomme näin, että oikeat kohteet löysivät tiensä vetoihin.

Kertoimet ja kohteet on otettu yhteistyökumppanimme Coolbetin vedonlyöntikohteista.

Jos et vielä omista Coolbetin asiakkuutta niin alla olevasta linkistä saat hoidettua asiakkuuden kuntoon ja otettua siinä samalla pienen bonuksen haltuun.

Täältä Coolbetille!

Tuplaus 1.1

 Tuplaus 1.2

Tuplaus 1.3