Tuplaus: Ensimmäinen erä!

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Tuplaus lähti eilen liikkeelle täydellisesti, kun kahden lapun taktiikka tuotti täydellisen tuloksen ensimmäisestä päivästä. Tänään tiedossa on tuplauksen toinen päivä ja jääkiekkotermein se tarkoittaa ensimmäistä erää. Tervetuloa jatkamaan matkaa.

Viikon vaikein päivä saatiin eilen selätettyä täydellisesti, kun tuplauksen kahden lapun taktiikka tuotti hedelmää. Tänään matka jatkuu jälleen KHL-kiekon mukana.

Meidän tuplausviikon toinen päivä kantaa nimeä jääkiekon mukana, joten tänään edessä on ensimmäinen erä.

Venäjän mahtavassa kiekkoliigassa pelataan kahdeksan ottelun kierros, joten valinnan varaa löytyy suhteellisen runsaasti.

Päivän kohteet 

KHL:ssä on tiedossa kahdeksan mielenkiintoista kamppailua ja kierroksesta voidaan odottaa suhteellisen vähämaalisia kamppailuja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Päivän ensimmäiseen lappuun poimitaan kaksi ennakkoasetelmien mukaan tasaista ottelua. KHL:ssä on takana jo hyvä määrä kierroksia, joten joukkueiden viisikko pelaaminen on jo asettunut hiljalleen valmennuksen odottamalle tasolle.

Ensimmäisen erän Betsafe lappuun poimitaan kaksi ennakkoon tasaista otteluparia, jossa voittajaksi voi päätyä kumpi tahansa. Ennakkoon tasaiset ottelut puoltavat myös vahvasti ajatusta maalien määrästä ja tässä kohtaa esiin astuu enemmän sääntö kuin poikkeus, sillä alle kuuden maalin ilta jääkiekkossa on nykypäivää.

Betsafe 22

Päivän toinen lappu rakennetaan Coolbetin kautta ja matkaan lähdetään vahvasti ennakkosuosikkien mukaan. Lapun ensimmäinen kohde laitetaan Salavat Ufan kotiotteluun, jossa vierasjoukkueena toimii Dinamo Riika.

Ufa on ottelun ehdoton suosikki ja joukkue on aloittanut kautensa vaihtelevan mallikkaasti. Ufan riveissä on enemmän voitonhalua kuin vierailijoiden leirissä ja tämän lisäksi  Dinamo on hävinnyt jokaisen ottelunsa kauden alusta lähtien.

Me uskomme vahvasti Ufan voittoon, mutta otamme kohteeseen kuitenkin pienen varmistuksen.

Päivän toisen lapun toinen kohde laitetaan Dynamo Moskovan luotijunan matkaan, kun joukkue vierailee Lada Togliattin kotihallissa. Dynamon pitkä voittokulkea katkesi edellisessä ottelussa, kun Avangard Omks onnistui kaatamaan Dynamon VL-kisan turvin.

Tänään Dynamo tulee palaamaan jälleen normaaliin tahtiin ja tässä kohtaa Lada on täydellinen vastaan tulija.

Coolbet 22

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja! Tuplaus haltuun Coolbetin 100% bonuksella!