Tuplaus: Keskiviikko!

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Tuplausmatkamme on edennyt kolmanteen päivään ja yhden lapun voimalla viedään keskiviikko läpi. Eilen nimittäin matkasta tippui harmittavasti yksi vetokuponki pois, kun Jokerit oli yllättävänkin isoissa vaikeuksissa Dinamon kanssa.

Keskiviikko saapuu ja tuplausviikkomme on edennyt kolmanteen päivään. Tänään matkaa jatketaan yhden kortin varassa ja sunnuntain pääty on edelleen mahdollisuus, vaikkakin matka ei kestäkään enää yhtään ohilyöntiä.

Eilen molemmat vetokuponkit heitettiin KHL-maailmaan ja yhden maalin päähän jäätiin jackpotista. Toinen vetokuponki kaatui jopa hieman yllättäen Dinamo Riikan ja Helsingin Jokereiden väliseen otteluun.

Me löimme matsiin vähintään viiden maalin iltaa, mutta ottelussa nähtiin lopulta vain neljä punalampun hehkutusta, kun Jokerit korjasi 3-1 -vierasvoiton tahmeaksi jääneen ottelun jälkeen.

Toinen KHL:ään sijoitettu lappu kantoi onneksi komeasti hedelmää, kun Sibir Novosibirsk hoiti kotiottelunsa ja Avangard Omskin kotiottelussa KHL Medvescak Zabregia vastaan nähtiin maalisirkus.

Keskiviikon vetoihin kertoimet tarjoilee tänään Betsafe, sillä molemmat Coolbetin kautta matkaan laitetut laput vaipuivat jo suuriin muistojen betsikirjoihin.

Päivän valinnat – keskiviikko

Tänään mennään jälleen hyväksi todetun KHL-liigan matkaan Venäjän maille. Päivän kierros pitää sisällään neljä ottelua ja meidän yhdistelmä tuplauksen eteenpäin viemiseksi rakentuu kahden kohteen voimaan.

Ajatuksemme Laitataklauksella on tänään sopivan yksinkertainen ja luottoa löytyy ennakkosuosikkeihin, mutta molempiin valintoihin otetaan tasapelin mahdollisuus huomioon.

Avtomobilist Jekaterinburg- Barys Astana

Valinta: Jekaterinburg (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Jekaterinburg on aloittanut kautensa loistavasti ja joukkue keikkuu tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmantena. Vierasjoukkueena tänään toimiva Astana taas pitää samaisen konferenssin peräpäätä ja joukkueen pelaamisesta puuttuu kaikki se mitä jääkiekkojoukkueessa pitäisi olla.

Jekaterinburg on ottelun ehdoton suosikki ja suoranainen ihme pitää tapahtua, mikäli Astana yltää tänään edes tasapeliin. Me kuitenkin otamme tämän yllätys mahdollisuuden huomioon ja lyömme otteluun varmistuksen kautta kotijoukkueen voittoa.

Neftekhimik Nizhnekamsk – Lokomotiv Yaroslavl

Valinta: Yaroslavl (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Eilisen päivän vedoissa Lokomotiv Yaroslavlin luotijuna oli isossa roolisssa ja tänäänkin luottomme on Petri Kontiolan edustuman joukkueen matkassa.

Eilisen tapaan tänäänkin Yaroslavl toimii vierasjoukkueena. Joukkueen voittoputki on venynyt jo viiden ottelun mittaiseksi ja Yaroslav keinuu läntisen konferenssin kärkikahinoissa. Kotijoukkue Nizhnekamsk on aloittanut kautensa vaihtelevasti, sillä välillä joukkue pelaa loistavaa kiekkoa, mutta taas välillä tulee täydellinen pimennys.

Nizhnekamsk saattaa siis hyvänä päivänä yllättää, mutta tänään tuo yllätyksen mahdollisuus on suhteellisen pieni, kun huomattavasti laadukkaampi joukkue astelee vastaan.

Otamme kuitenkin huomioon tuon yllätyspotentiaalin ja lyömme vierasjoukkueen voittoa varmistuksen kautta, sillä eilinen ottelu saattaa hieman painaa Yaroslavlin jaloissa.

 

fullsizerender

 

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!