Tuplaus: KHL-kiekkoa maanantaipäivään

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Tuplaus saa alkunsa maanantaina, kun KHL:ssä aloituskiekko pudotetaan jäähän klo 16.00. Me laitamme tuttuun tyyliin lätkäkohteet lapulle.

Pelikuponki 1:

Avangard Omsk – Magnitogorsk

Molempien joukkueiden vire on erittäin hyvä ottelun alla. Kummankin hyökkäyskalusto kuuluu KHL:n parhaimmistoon ja viime kamppailuissa on maaleja nähtykin. Tähän haemme varman yli 3,5 maalia.

Ak Bars Kazan – Dinamo Minsk

Kotijoukkue kuuluu KHL:n kestomenestyjiin ja myös tänä vuonna odotukset ovat korkealla. Dinamo Minsk tunnetaan vahvoista pohjoisamerikkalaisista pelaajista, jotka varsinkin ylivoimalla tekevät tuhojaan. Varsinkin valkovenäläisjoukkueen otteluissa on maaleja nähty, joten myös tähän peliin laitamme yli 3,5 maalia.

khl

Pelikuponki 2:

Slavia Praha – Most

Kotijoukkue on voittanut kauden seitsemästä pelistä viisi, joten startti kauteen on ollut mallikas. Samaa ei voi sanoa Mostin aloituksesta, sillä kasassa on ainoastaan yksi voitto ja omissa on kolissut peräti 29 kertaa. Kauden kolmessa ensimmäisessä vierasottelussa omiin on mennyt hurjat 16 kiekkoa, joten Slavia Praha on järisyttävä suosikki ottelussa. Kisaturisti uskoo isäntien voimaan ja laittaa lapulle kotijoukkueen vähintään kahden maalin voiton.

Kladno – Kadan

Kladno pitää Tshekin liigassa kärkipaikkaa, sillä kasassa on 15 pistettä. Isäntien ykkösketjusta löytyvät suomalaisille tutut nimet, sillä kaukalossa tehoja iskevät Petr Ton ja Petr Tenkrat. Kadanin alkukausi on ollut surkea ja vieraissa meno on ollut järkyttävää. Kolmessa pelissä omiin on mennyt 21 maalia, joten Kladno tulee jyräämään ottelussa voittoon. Myös tähän laitamme isäntien vähintään kahden maalin voiton.

kuponki

Tuplaus haltuun Coolbetin 100% bonuksella!

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!