Tuplaus-kisa jatkuu single-vedolla Liigasta!

Coolbetin Tuplaus-kisassa saatiin viime yönä toinen osuma. Tänään jatketaan yhdellä pelivalinnalla kotimaisesta Liigasta. Mukana on vielä hiukan yli 400 skabaajaa taistelemassa korotetusta 6000€ jackpotista.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Kenties keskiviikon kuumin matsi pelataan Hakametsässä Tampereella, jossa runkosarjan kakkonen, Ilves, isännöi kolmantena viilettävää Pelicansia. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti: ensimmäisessä matsissa kauden alussa Ilves nappasi 1-4 voiton, joulukuun lopussa Pelicans puolestaan otti revanssin voittamalla rankkareilla 2-3.

Kotijoukkue Ilves on kertoimien mukaan merkattu melko selväksi ennakkosuosikiksi, mutta Pelicansia ei missään nimessä sovi kyseenalaistaa – odotettavissa on kaiken järjen mukaan erittäin tasainen kamppailu. Ilveksellä on tosin takana kaksi perättäistä tappiota, joten isäntäjengi ei tokikaan helpolla Pussinokkia tänään päästä.

Molempien joukkueiden peleissä ollaan nähty runsaasti maaleja tällä kaudella. Tämä selittyy lähinnä sillä että kummankin jengin ruuti on ollut kuivaa, omassa päässä ei liiemmin ole verkko heilunut. Suurin kysymysmerkki lepää tupsukorvien tolppien välissä: maaliin astelee ei-niin-vakuuttavasti esiintynyt Ville Kolppanen. Kolppanen on torjunut viimeksi marraskuun puolella, joten mies on tänään isohko kysymysmerkki.

Tästä huolimatta pelataan hiukan vastavirtaan, ja lapulle painetaan alle 5,5 maalin -veto yli kakkosen kertoimella. Vastakkain on kuitenkin kaksi tasaista jengiä, jotka taistelevat runkosarjan kärkipaikoista. Ehjällä pelillä ei todellakaan olisi ihme, jos tälläkin kertaa näiden kahden välillä nähtäisiin alle kuusi maalia.

KERTOIMIIN