Tuplaus: Kolmas aloituskiekko!

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Uusi betsiviikko saapuu jälleen ja tämähän tarkoittaa, että on aika laittaa tuplaus liikkeelle. Ensimmäiset kaksi tuplausviikkoa olivat vaikeuksien täyttämiä, mutta kolmas kerta toden sanoo. Tervetuloa mukaan hakemaan sunnuntain päätyä!

Maanantai saapuu tuttuun tapaan ja se tarkoittaa jälleen tuplauksen aloituskiekon tiputusta. Muutamat viikot ovat olleet vaikeuksien täyttämiä, joten parempaan on pystyttävä, vaikkakin jääkiekosta tuplaaminen luo siihen todella kovat haasteet.

Tänään kiekon puolella on suhteellisen hiljainen päivä, sillä KHL-kaukaloissa pelataan vain kolme kamppailua ja tästä johtuen kolmannen viikon tuplaus lähtee liikkeelle kahdella 15 euron arvoisella lapulla.

Me saimme myös uuden yhteistyökumppanin, kun Betsafe lähti vahvistamaan puolustuslinjaamme. Nyt meillä on kaksi kivenkovaa vedonlyöntiyhtiötä takana, joten tästä on hyvä jatkaa kohti täysillä starttaavaa kiekkokautta.

Päivän kohteet

Uuden suomalaissävytteisen seuran historian ensimmäinen KHL-kausi alkoi 1-2-voitolla Amur Habarovskista, joten ensimmäiseen kotiotteluun päästään hyvistä lähtökohdista. Ensimmäisessä kotiottelussa asettuu vastaan Admiral Vladivostok, joka on aloittanut kautensa odotetun ailahtelevasti. Kiinalainen kotiyleisö saa tänään ensimmäistä kertaa juhlaan, varmistellaan tämä kuitenkin 1x-kohteella.

Toinen valinta tulee Lokomotiv Yaroslavl – Sibir Novosibirsk kamppailuun, josta on odotettavissa todella vähämaalinen taistelu. Kerroin ei päätä huimaa, mutta sopii tuplaukseen vallan mainiosti.

Päivän toinen lappu rakennetaan Jekaterinburg ja Jugra Hanti-Mansijskin välisen ottelun kautta Lokomotivin voittoon.

Jekaterinburg majailee tällä hetkellä itäisen konferenssin kärkipäässä ja joukkue on aloittanut kautensa todella vakuuttavasti. Sama pätee myös illan vastutaajaan Jugraan, joka on yllättänyt koko KHL-kansan hyvillä otteillaan. Tuosta ottelusta voidaan odottaa tasaista ja tiukkaa vääntöä pisteissä, jossa maaleja ei tuhottomasti isketä.

Lapun toinen kohde laitetaan Lokomotivon voitolle. Petri Kontiolan edustama Lokomotiv kuuluu KHL:n kärkipään joukkueisiin ja vaikka Sibir on aloittanut kautensa hyvin on kotijoukkue tänään huomattavasti tasokkaampi kuin vierailijat.

Betsafe
Cool

Tuplaus haltuun Coolbetin 100% bonuksella!