Tuplaus: Kolmas päivä!

nhl lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus3

Tuplaus jatkuu kolmanteen päivään yhdellä pelikupongilla. Kolmas päivä tietää hyppyä CHL-maailmaan ja teemana on edelleen vähämaalisuus. 

Tuplaus koki kolauksen eilen, kun KHL:ssä nähtiin muutama jättiyllätys. Tästä johtuen meidän matka kohti sunnuntain päätyä jatkuu yhden lapun voimalla.

Kolmannen päivän kohteet poimitaan CHL-sarjasta ja päivän teema kulkee vähämaalisuuden kanssa käsi-kädessä. Sarjana koko CHL jakaa mielipiteitä, mutta on sanomattakin selvää, että jokainen kentällä oleva pelaaja haluaa voittaa tässäkin sarjassa seuraavan ottelunsa.

Vitkovice – Krefeld

Vitkovice on hävinnyt kaikki kolme alkulohkon otteluaan, joten joukkue tarvitsee nyt kipeästi pisteitä mahdollista jatkopaikkaa ajatellen. Krefeld on lohkossa tällä hetkellä toisena yhden voiton turvin, joka tuli nimenomaan Vitkovicesta numeroin 2-0. Saksalaisten ainoa tappio tuli Kärpille tiukan taistelun jälkeen numeroin 0-2.

Vierasjoukkue lähtee odotettavasti pelaamaan illan ottelua virheitä välttäen ja puolustus edellä. Kotijoukkue Vitkovice lähtee hakemaan ottelusta varmasti voittoa lähes hinnalla millä hyvänsä.

Tämänhetkinen vireystila ei lupaa kuitenkaan kovinkaan tehokasta iltaa tshekkiläisille, joten ennakkoon ajateltuna Krefeld on jopa potentiaalinen yllätysvalinta ottelun voittajaksi.

Edellisen keskinäisen ottelun 2-0-tulos puoltaa myös tälle illalle vähämaalista ottelua.

Lugano – Mannheim

Lugano johtaa lohkoaan kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Mannheim on pelannut puolestaan alkulohkossa kaksi ottelua, joista kumpikin on ollut Tapparaa vastaan. Noissa kohtaamisissa kumpikin joukkue vei kotiotteluistaan 3 pistettä.

Kaikki lohkon edellisistä otteluista ovat päättyneet alle 5,5 maalin rajan alle, joten trendi on ollut varsin vähämaalinen. Kummankin joukkueen pakka on tällä hetkellä erittäin hyvin kasassa, joten tänä iltana maaleja tulla tuskin näkemään enempää kuin aikaisemmissa peleissä.

Alle 6,5 maalia lienee pomminvarma kohde tänään.

Tuplaus-paiva3, Laitataklaus

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!