Tuplaus: Leijonien ensimmäinen karjaisu

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

World Cup on vihdoin käynnistynyt! Tämän vuoksi tuplaus koostuukin huikean jääkiekkoturnauksen kattauksesta, mutta mahtuu mukaan yksi KHL-pelikin.

Poikkeuksellisesti tuplaus julkaistaan jo sunnuntain puolella, koska Suomen peli pelataan aikaisin sunnuntai-maanantai vastaisena yöllä.

Kuponki 1:

Dinamo Riika – Novokuznetsk

Latvialaisjoukkue Dinamo Riika on voittanut alkukaudesta ainoastaan yhden ottelun, mutta joukkueen sarjaohjelma on ollut kivikova. Peliesitykset ovat olleet kuitenkin positiivisia, vaikka tulosta ei ole halutulla tavalla tullutkaan. Sen sijaan Novokuznetsk on koko KHL:n surullisin joukkue, sillä sen materiaali ei kuulu missään nimessä edes keskikastiin. Dinamo Riika saa fanaattisen kotiyleisön tuen taakseen, joten kotivoitolla lähdetään liikkeelle.

Tshekki – Team Europe

Team Europe aloitti World Cupin todellisella yllätysvoitolla, kun USA kaatui numeroin 3-0. Se tarkoittaakin sitä, että mikäli Tshekki kaatuu, niin joukkue selvittää suurella todennäköisyydellä tiensä välieriin. Tshekki aloitti turnauksen tappiolla, kun Kanada jyräsi voittoon lukemin 6-0. Nyt maa on tiukassa paikassa, sillä toinen tappio tarkoittaisi turnauksen päättymistä. Panokset ovatkin korkealla, joten maaleilla tuskin juhlitaan. Laitamme tuplan toiseksi kohteeksi alle 6,5 maalia.

kuponki

Pelikuponki 2:

Suomi – Team North America

Nuorista ja taitavista pelaajista koostuva Team North America omaa yllätyspotentiaalin turnaukseen. Joukkue on kuitenkin saanut hirveästi vapautuksia peliinsä ja varsinkin puolustuspäässä tämä tulee näkymään rajulla tavalla. Joukkue ei missään nimessä ollut kurinalaisesti puolustava joukkue harjoituspeleissä, vaan vastustajat saivatkin isolla tahdilla vastaiskuja. Suomi tulee puolustamaan koko viisikon voimin, mikä ihan taatusti avaa loistavia vastaiskupaikkoja. Leijonien kurinalainen pelaaminen palkitaankin ottelussa voitolla.

latkatuplaus-paiva-1

Tuplaus haltuun Coolbetin 100% bonuksella!

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!