Tuplaus: Maanantai!

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Maanantai ja uusi viikko saapui jälleen, joten se tarkoittaa tuplauksen liikkeelle lähtöä. Matkaan lähdetään tänään kolmen vetolapun voimalla ja tavoitteena on tietenkin sunnuntain kuuluisa pääty.

Maananatai ja sukellus tuplauksen maailmaan on edessä. Edelliset viikot, eivät ole tuottaneet odotettua tulosta tuplauksen osalta, mutta tällä viikolla päätyä lähdetään jälleen tavoittelemaan kolmen vetolapun voimalla.

Jääkiekon puolella pelataan tänään KHL:ää, Venäjän VHL:ää sekä Tshekin WSM Liigaa. Myös hiukan vähemmällä tietoisuudella oleva Unkarin Mol Liiga tarjoilee tänään otteluita.

Laitataklauksen vetolaput jaetaan tänään kahden vedonlyöntifirman välille, sillä kaksi lappua lähtee Coolbetin tarjonnasta ja yksi lappu heitetään vesille Betsafen kautta.

Vetolappujen aloituspanoksena toimii tuttu kymmenen euroa, joten kynnys mukaan lähdölle on näin tehty hyvin pieneksi seuraajille.

Päivän valinnat

Päivän ensimmäinen lappu lähtee puhtaasti Venäjän VHL-liigan matkaan. Sarja tunnetaan paikkana, jossa maaleja napsuu kohtuullisen paljon lähes jokaisessa ottelussa.

Tästä johtuen Coolbetin kautta lähtevä ensimmäinen lappu on puhtaasti maalien juhlaa.

cool-1

Päivän toinen vetolappu napsahtaa puhtaasti KHL:ään, jossa pelataan tänään kuuden ottelun kierros.

Meidän ensimmäinen kohteemme napsitaan Ak Bars Kazanin ja Lokomotiv Yaroslavlin välisestä kamppailusta.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa hyvin ja etenkin vierasjoukkue Yaroslavl kulkee tällä hetkellä voitosta voittoon. Joukkue ratsastaa neljän ottelun nousukiidossa ja leirissä näyttää olevan kaikki palaset kohdillaan illasta toiseen.

Kazan on ehdottomasti itäisen konferenssin parhaimpiin lukeutuva joukkue ja etenkin kotikaukalossaan otteet ovat olleet hyviä alkukauden aikana. Me uskomme kuitenkin Yaroslavlin voittoon, mutta otamme siitäkin huolimatta pienen varmistuksen.

Lapun toinen kohde sijoittuu Lada Togliattin ja HK Vitjazin otteluun. Kotijoukkue Lada on löytänyt uuden vaihteen tähän kauteen ja joukkue on ehkä yllättänytkin osan KHL:ää seuraavista loistavilla otteillaan.

Lada pystyy kotikaukalossaan haastamaan parempiaan ja tämän illan vastus HK Vitjaz ei missään tapauksessa lukeudu KHL:än kärkipään joukkueisiin, joten Ladan pitäsi viedä tämä kamppailu nimiinsä, ilman sen suurempia vaikeuksia.

Jääkiekko on kuitenkin ihmeellinen laji ja jokainen ottelu on aina uusi mahdollisuus, joten tästä syystä otamme tähänkin kohteeseen tasapeli mahdollisuuden.

cool2

Päivän kolmas lappu lähtee Betsafen kautta matkaan ja kohteena toimii HK Sotshin kotiottelu, jossa vastaan asettuu Kiinan ihme Kunlun.

Sotshi tunnetaan kovana kotijoukkueena, eikä tämäkään kausi ole tuonut muutosta tuohon. Nimittäin joukkue ei ole vielä hävinnyt otteluakaan kotikaukalossaan kuluvan kauden aikana.

Kunlun on KHL:än peikko, sillä joukkueen iskukykyä ei oikeastaan vielä pysty aivan täysin arvioimaan, mutta tämän illan ottelussa Sotshin iskukyky on sen verran kova, että lappu saatetaan matkaan runsaan kotivoiton turvin.

betsafe1

 

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja! Tuplaus haltuun Coolbetin 100% bonuksella!

Täältä Coolbetin lätkäkilpailuun!