Tuplaus: Tiistai ja KHL kulkevat käsikädessä!

lätkätuplaus Laitataklaus-latkatuplaus2

Maanantaista on selvitty ja tuplaus jatkuu tiistai päivään kahden lapun voimalla. Tänään on tarjolla jälleen runsaasti kiekkoa, joten nyt vaan valinnat kuntoon ja kohti loppuviikkoa

Eilen selvitettiin lähes täydellisesti tuplauksen vaikea ensimmäinen päivä ja tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti tiistai päivää. Päivä pitää sisällään runsaasti KHL:ää, joten meidän valinnat sijoittuvat tuohon liigaan.

KHL oli eilen meidän kannalta täydellinen sijoitus, kun taas VHL-liigaan heitetty overkuponki jäi harmittavasti maalin päähän.

Tuplaus jatkuu näin ollen kahdella vetokupongilla ja molemmat yhteiskumppanit Coolbet sekä Betsafe ovat edelleen tuplausviikossa mukana.

Päivän valinnat

Venäjän kuningas liiga KHL:ssä pelataan tänään viiden ottelun kierros ja meidän molemmat tuplauslaput tulevat lähtemään tuohon sarjaan.

Sibir Novosibirsk – Slovan Bratislava

Valinta: Sibir Novosibirsk (mukaan lukien jatkoaika ja voittomaalikilpailu)

Kotijoukkueen roolissa pelaava Sibir Novosibirsk on vahva kotikaukalossaa ja tällä hetkellä joukkue kulkee neljän ottelun voittoputkessa.

Tänään vastaan asettuva Slovan Bratislava on materiaalilta kotijoukkuetta askeleen jäljessä ja ottaen huomioon Sibirin mahtavan kotivireen on ykkönen täydellinen valinta kupongille pienellä varmistuksella.

Avangard Omsk – KHL Medvescak Zabreg

Valinta: Yli 3,5 maalia

Kotonaan aina loistavasti pelaava Avangard Omsk on ollut tälläkin kaudella odotetun hyvä kotikaukalossaan, vaikkakin viime ottelussa tuli tappio.

Vierasjoukkueen roolissa pelaava KHL Medvescak Zabreg on joukkue, jonka otteluissa tulee aina suhteellisen runsaasti maaleja ja kun tähän yhtälöön lisätään Omskin vahva kotikaukalo pelaaminen on over enemmän kuin lähellä.

fullsizerender

Dinamo Riika – Helsingin Jokerit

Valinta: Yli 4,5 maalia

Dinamo Riika pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa ja vastaan asettuu Suomen KHL-ylpeys Helsingin Jokerit.

Tänään kotijoukkueena toimiva Dinamo pääsee vihdoin kotihalliinsa, sillä joukkue aloitti kautensa kuuden ottelun vieraskiertueella, josta matkaan tarttui vain yksi piste. On siis sanomattakin selvää, että kotikaukalossa joukkueen on pystyttävä parempaan.

Jokerit pääsee otteluun levänneenä ja lyhyellä matkustusajalla, joten jalkojen ei pitäisi jäädä lentokoneeseen. Narrit ovat ottelun suosikki, mutta suora Jokereiden voitto tarjoaa niin pientä kerrointa, että sitä ei voi tänään tuplaukseen hyödyntää.

Joukkueet ovat kohdanneet KHL:ssä yhteensä seitsemän kertaa vain yhden kerran on jääty alle viiden maalin otteluun, joten tässä kohtaa uskomme historiankirjoihin ja siihen, että Dinamo haluaa taistella kotonaan tosissaan pisteistä.

cool3

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja! Tuplaus haltuun Coolbetin 100% bonuksella!

Täältä Coolbetin lätkäkilpailuun!