Tuplaus: Toinen aloituskiekko!

KHL Lätkätuplaus Laitataklaus-tuplaus1 | Laitataklaus.com

Hyvää maanantaita ja tervetuloa mukaan tuplauksen maailmaan. Viime viikolla meidän tuplaus jäi tiistaihin, mutta tällä viikolla yritetään kaikin mahdollisin keinoin saavuttaa se kuuluista pääty.

Viikko on aina hyvä aloittaa tuplauksella ja me Laitataklauksella tulemme nakuttamaan tuplausta viikosta toiseen koko lätkäkauden ajan.

Tänään kiekkoa on tarjolla KHL-kaukaloista, joten haetaan Venäjän karhuliigasta kohteet tähän päivään. KHL:ssä kierros starttasi tänään jo puolen päivän aikaan, mutta loppuillasta pelataan vielä kolme ottelua, joten kohteita riittää.

Toiseen tuplausviikkoon lähdetään kahden lapun voimalla, joten kynnys seuraajien mukaan lähdölle on näin mahdollisimman pieni. Lisäksi lätkäkaudet ovat vielä niin aluillaan, että kohteita on päivittäin käytössä vain rajallisesti.

Kertoimet ja kohteet on otettu yhteistyökumppanimme Coolbetin vedonlyöntikohteista.

Jos et vielä omista Coolbetin asiakkuutta niin alla olevasta linkistä saat hoidettua asiakkuuden kuntoon ja otettua siinä samalla pienen bonuksen haltuun.

Täältä Coolbetille!

Tuplaus viikko 2 ja 2

Tuplaus viikko 2 ja 1

Isoin lätkän betsivoitto palkitaan

Kisaan osallistuminen on helppoa – sinun tulee ainoastaan voittaa lätkävedonlyönnistä Coolbetilla ja lähettää pelaamasi lappu Laitataklaus.comin Twitteriin, Instagramiin tai sähköpostitse info@laitataklaus.com -osoitteeseen. Instagramissa ja Twitterissä muista tägätä @Laitataklaus kuvaasi.

Avajaiskilpailu on auki elokuun ajan. Elokuun isoin betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla.

Avajais-kilpailun säännöt ja kampanja-aika

  1. Avajais-kilpailu on voimassa 22.8.-31.8. Veto tulee lyödä kampanja-aikana.
  2. Jokainen kohde pelikupongilla tulee olla jääkiekkokohde
  3. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili. Veto tulee lyödä Coolbetilta.
  4. Minimipanos 5€/kuponki. Huom. Muistakaahan, että Coolbetilla on myös käynnissä lätkä-kampanja, jossa paras lätkävedonlyöjä palkitaan World Cup -matkalla!
  5. Kisa-aikana isoin saavutettu betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla. Voit lyödä betsin millä tahansa summalla ja kuponki voi sisältää kuinka monta kohdetta tahansa.
  6. Osallistuessasi kilpailuun, annat samalla luvan Laitataklaus.comille oikeuden tarkistaa pelikuponkisi aitous Coolbetilta voiton sattuessa.

Mukaan kausikorttijahtiin Coolbetilla!