Tuplausta jatketaan Liiga-kohteilla

Coolbetin Tuplaus-skaba startattiin eilen onnistuneesti, joten allekirjoittanut on vielä mukana taistelemassa 6000€ jackpotista. Tiistain pelivalinnat kaivetaan kotimaisen Liigan puolelta.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Tänään pääkohteena toimii HPK +0,5 -veto (osuu, mikäli HPK ei häviä varsinaisella peliajalla). Kerho saa vieraakseen TPS:n, ja luvassa on tiukkaa vääntöä. Turkulaiset ovat vakuuttaneet käytännössä läpi kauden ja tämän myötä joukkue onkin runkosarjan kolmantena. HPK puolestaan taistelee täysillä päästäkseen vielä pudotuspeleihin, ja tekeminen on ollut sen mukaista: viime peleissä se on onnistunut kukistamaan mm. Tapparan ja Kärpät. TPS on kova pala purtavaksi, mutta mielestäni kotijoukkue on aliarvostettu kertoimissa.

Vetolappu viimeistellään asettamalla Kärppien ja Tapparan väliseen taistoon alle 5,5 maalin -veto. Kaksi laatujengiä iskevät yhteen, joten maaliodottama on alhaalla. Kummankin loppukauden tavoitteena on sijoittua TOP-6 joukkoon, joten motivaatiota piisaa. Virheitä tuskin nähdään, eli ehjää peliä on odotettavissa.

Miksi betsata Coolbetilla?