Tuplausta jatketaan NHL-pelivalinnoilla

Coolbetin Tuplaus-kisa startattiin eilen onnistuneesti, eli tänään jatketaan. Jackpotissa on tällä viikolla tarjolla maistuvat 6000€! Katseet kohdistetaan tässä kohtaa tulevan yön NHL-kierrokseen, joka tarjoilee kahdeksan ottelua.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

Pääpaino tiistain Tuplaus-lapulla asemoituu Pittsburgh Penguinsin ja Washington Capitalsin väliseen mittelöön. Joukkueet kohtasivat toisensa sunnuntaina prime time -matsissa: tuolloin Pittsburgh otti 4-3 voiton rankkareilla Jake Guentzelin osuman myötä.

Jo tuossa matsissa Capitals oli kertoimien valossa asetettu altavastaajan asemaan, mikä yhä hiukan ihmetyttää. Pelaajamateriaalin puolesta vaakakuppi eittämättä kallistuu vierasvoiton puoleen, ja Capsille varmasti revanssi maistuisi. Washingtonin kaikki kärkipelaajat, viime pelin myötä myös Alexander Ovechkin, ovat jo päässeet maalaamisen makuun. Sillä on siis kaikki tarvittavat avaimet Pensin kaatoon.

Tuplaus-veto sinetöidään Colorado Avalanchen yli 2,5 -maalilla. Viime pelissä AVS kukisti St. Louis Bluesin 8-0, ja nyt se matkaa Los Angeles Kingsin vieraaksi. Tasoero on selkeä, ja Avalanchen pitäisi kevyesti heiluttaa LAK:n verkkoa ainakin kolmesti.

KERTOIMIIN