VIDEO: Tuukka Rask näpäytti kanadalaisia Instagram-tähtiä – ”That’s called kilpiliimaus”

Tuukka Rask pääsi vierailemaan supersuositussa On The Bench -sarjassa.
Tuukka Rask vieraili kanadalaisten suosiossa olevassa On The Bench -sarjassa aiemmin viime vuonna.

Boston Bruinsin Tuukka Rask pääsi taannoin vierailijaksi suosittuun On The Bench -sarjaan. Täällä hän pääsi näpäyttämään ohjelman isäntiä.

Jacob sekä Olly päättivät alkaa vääntämään viime vuoden alussa huumoripitoisia videoita, joissa he opettavat seuraajiaan paremmiksi jääkiekkoilijoiksi. Kaksikko tunnetaankin nykyään paremmin nimellä On The Bench. Duon Instagram-tilille pääset tästä ja YouTubeen tästä.

Lopulta kaksikon tekemiset saivat niin laajalti huomiota, että he alkoivat tekemään yhteistyötä NHL:n kanssa. He ovat kulkeneet tällä kaudella ympäri Pohjois-Amerikkaa, ja ”opettaneet” NHL-tähtiä, kuten esimerkiksi Connor McDavidia, paremmiksi pelaajiksi.

Mukaan on mahtunut myös Boston Bruinsin suomalaistähti Tuukka Rask, jolle Jacob ja Olly opettivat näyttäviä torjuntoja, jotka tunnetaan Suomessa paremmin nimillä ”tv-torjunta” tai ”tulosruutu-torjunta”.

Kun Rask sai kaksikolta kritiikkiä heikoista kilpikäden torjunnoista, päätti suomalainen ottaa vanhan kunnon ”kilpiliimauksen”, eli peittää kiekon hänen kilpikäteensä.

Tämän jälkeen… no, se on itse nähtävä. Lopputuloksena oli kuitenkin jälleen nauruhermoja kutkuttanut videopätkä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Lisää NHL-aiheisia uutisia voit lukea sivustomme NHL-osiosta TÄÄLTÄ.