Tuukka Rask rehellisenä: ”Meillä ei ollut mitään palaa”

NBC:n toimittaja puolusteli Raskia hänen joutumisestaan Bostonin sylkykupiksi.
NBC:n toimittaja puolusteli Raskia hänen joutumisestaan Bostonin sylkykupiksi.

Boston Bruinsin kausi katkesi viime yönä Tampa Bay Lightningia vastaan. Joukkueen maalivahti Tuukka Rask oli rehellisenä kamppailun jälkeen.

Boston Bruinsin kausi oli vuoristorataa. Se oli vielä syksyllä pahoissa ongelmissa, mutta sesongin edetessä joukkueen peli parani huomattavalla tavalla.

Kyseinen kausi tuli kuitenkin päätökseensä viime yönä, kun Tampa Bay Lightning lähetti Bruinsin kesälomille 3-1-voittonsa ansiosta. Bruinsin maalivahti Tuukka Rask kertoi ottelun jälkimainingeissa hyvästä kaudesta, joka kuitenkin päättyi suureen pettymykseen.

MUISTA MYÖS:
Unibetiltä ennenaikainen joululahja: Näet kaikki MM-pelit ilmaiseksi!

– Me pelasimme hyvää jääkiekkoa kauden mittaan ja odotukset nousivat jatkuvasti korkeammalle. Tajusimme, että voimme haastaa kenet tahansa tässä liigassa. Jos tämä otetaan huomioon on pettymys, että kautemme katkesi jo tässä vaiheessa, totesi Tuukka Rask rehellisenä haastattelussa.

Rask oli myös rehellinen sen suhteen, että joukkue ei saanut pudotuspelien toisella kierroksella itsestään parasta irti. Maalivahti myönsikin, että salamapaidat oli huomattavasti parempi joukkue.

– He olivat tasakentällisin niin paljon parempia kuin me. Meillä ei ollut heitä vastaan mitään palaa, sillä he pimensivät meidät täysin. Tampalle ei voi antaa lainkaan siimaa, sillä eivät hekään anna sitä sinulle. He muodostavat erinomaisen joukkueen.

Suosittelemme myös:
IIHF hassuttelee Sebastian Ahon huippuotteilla – ”Jos sinulla ei ole Ahoa, sinulla ei ole toivoa”