VIDEO: Tuukka Rask torjui Bruinsin voittoon – upeita pelastuksia jatkoajalla

VIDEO: Tuukka Rask torjui Bruinsin voittoon - upeita pelastuksia jatkoajalla

Boston Bruinsin kiekonpysäyttäjä Tuukka Rask oli elementissään Montrealin ja Bostonin välisellä jatkoajalla miehen napatessa pari tärkeää pysäytystä.

Bostonia edustava savonlinnalaismolari Tuukka Rask esitti huipputyöskentelyä yön NHL-kierroksella, kun Canadiensin ja Bruinsin koitos meni jatkoille.

3-3-luvuissa jatkoajalle siirtynyt taistelu sai hienoja juonenkäänteitä suomalaismaalivahdin torjunnoilla. Kun jatkoaikaa oli jäljellä enää alle puoli minuuttia, aloitti Rask timanttisen toimintansa.

Ensin kotijengi Montrealin tsekkipakki Jakub Jerabek pääsi yrittämään maalintekoa hyvästä paikasta, mutta Rask venytti kilpensä komeasti kumilätkän tielle.

Seuraavaksi kamppailun ratkaisua kokeili Canadiensin konkarihyökkääjä Tomas Plekanec; tälläkin kertaa pelivälineen eteen venyi Ilveksen entinen veskari Tuukka Rask erinomaisella torjunnallaan maassa makaavana.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Raskin mielettömät pysäytykset auttoivat bostonilaiset rankkarikisaan asti ja sitä kautta aina voittoon. Brad Marchand ratkoi mittelön Bruinsin hyväksi RL-kisassa ja näin kaksi pistettä matkusti Raskin ja kumppaneiden mukana Bostoniin.

30-vuotiaan Tuukan loisteliaan pelastussarjan pääset katsomaan TÄSTÄ LINKISTÄ. (NHL.com)

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.