Video: Tuukka Raskilta hervoton moka – luisteli vaihtoon kesken pelin, vaikka peli oli tasan

Tuukka Rask aiheutti hämmennystä ja huvittuneisuutta, kun hän lähti vaihtoaitioon kesken pelin luullessaan Bostonin olevan tappiolla.


Kilpailu: Voita Leijonien fanipaita omalla nimellä & pelinumerolla!


Boston Bruins ja New York Rangers iskivät yhteen torstain vastaisena yönä. Boston voitti ottelun lopulta jatkoajalla Brad Marchandin voittomaalilla lukemin 3-2.

Toisinkin olisi voinut käydä, mikäli Rangers olisi onnistunut hyödyntämään Tuukka Raskin huvittavan mokan kolmannen erän viimeisellä minuutilla.

Rask luuli Bostonin olevan 2-1-tappiolla kolmannen erän lopulla ja ihmetteli, miksei Boston ota maalivahtia pois ja ylimääräistä kenttäpelaajaa jäälle. Niinpä hän päätti ottaa ohjat omiin käsiin ja lähti luistelemaan vaihtoaitioon pelin ollessa käynnissä.

Bostonin valmentajat ja pelaajat luonnollisesti hämmentyivät, että mitä ihmettä suomalaisveskari oikein touhuaa, peli kun oli tasan 2-2. Lopulta he saivat karjuttua Raskin takaisin maalilleen ilman, että Rangers ehti iskemään maalia. Myös ottelun selostajilla riitti hauskaa ihmetellessä kummallista tapahtumaa.

”Luulin ihan oikeasti, että olimme 2-1 tappiolla. Odottelin, että minut kutsutaan vaihtoon. Mietin, että miksi he eivät oikein tee sitä?” Rask kommentoi pelin jälkeen.

”Tämähän on viihdealaa. Sitä me yritämme tarjota, viihdettä faneille. Ihmiset olivat varmasti aluksi kauhuissaan, mutta toivottavasti he saivat kunnon naurut. Minä ainakin sain.”

Tuukka Rask luistelee vaihtoaitioon kesken pelin, vaikka peli on tasan

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Mikael Seppälälle kolmen ottelun pelikielto – Ilves-puolustaja loukkaantui rajusta töötistä