VIDEO: Tuukka Raskilta nerokas ratkaisu – pelasti Bruinsin jatkoaikatappiolta

Tuukka Raskilta nähtiin nerokas ratkaisu jatkoajalla.
Tuukka Raskilta nähtiin nerokas ratkaisu jatkoajalla.

Tuukka Raskilta nähtiin San Jose Sharksia vastaan nerokas ratkaisu, joka lopulta ratkaisi ottelun Boston Bruinsin eduksi.

Boston Bruins kohtasi San Jose Sharksin viime yön maalirikkaassa kamppailussa. Bruins nappasi ottelusta lopulta 6-5-jatkoaikavoiton, mistä se saa kiittää pitkälti maalivahti Tuukka Raskia.

Raskilta nähtiin nimittäin jatkoajalla suorastaan nerokas ratkaisu, joka esti oletukselta lähes varman maalin. Sharks nimittäin siirsi kesken hyökkäyksensä Bruinsin maalin pois paikaltaan, ja vaikka tuomari käski Raskia laittamaan maalin takaisin paikalleen, ei suomalainen tehnyt näin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Bruinsilla oli tässä vaiheessa hyvä paikka, mutta joukkue möhli sen ja Sharks pääsi läpiajoon. Tässä vaiheessa Rask hyppäsi nopeasti maalinsa suulta ulos siirtyneen maalin vuoksi ja ottelun tuomariston oli pakko viheltää peli poikki.

Lienee sanomattakin selvää, että läpiajossa ollut Evander Kane ei ollut ratkaisuun tyytyväinen, mutta protestointi oli turhaa. Pitkälti juuri siitä syystä, että tuomaristo totteli vain sääntökirjaa. Voit katsoa Raskin nerokkaan tempauksen alta löytyvästä videosta.

Tuukka Raskilta nähtiin nerokas ratkaisu:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.