Ässille nimekäs vahvistus – NHL:stä tuttu Ty Rattie patapaitaan

Muun muassa Edmonton Oilersin riveistä tuttu Ty Rattie liittyy Porin Ässien vahvuuteen loppukauden mittaisella sopimuksella.

Kaksi viikkoa sitten Porin Ässät ilmoitti tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen NHL:ssä viime vuosien aikana pelanneen Joe Morrow’n kanssa. Tänään torstaina Ässät tiedotti uudesta NHL-taustaisesta pelaajahankinnasta.

27-vuotias kanadalaishyökkääjä Ty Rattie solmi Ässien kanssa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Rattie ei ole pelannut tällä kaudella vielä missään, mutta nakutti viime kaudella KHL:ssä 52 otteluun 34 tehopistettä.

Rattie pelasi vielä kaudella 2018-2019 NHL:ssä. Edmonton Oilersin riveissä tilille kertyi 50 ottelua ja 4+7=11 tehopistettä. Oikea käsi alhaalla pelaavalla hyökkääjällä on kaikkiaan NHL-otteluita vyöllään 98.

”Hän on motivoitunut ja innoissaan tulostaan Ässiin. Olen jutellut hänen kanssaan useita kertoja ja hän tietää, minne on tulossa. Joe Morrow’n liittyminen Ässiin vaikutti osaltaan varmasti myös Rattien päätökseen. He pelasivat samaan aikaan Portlandissa”, kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoi Ässien tiedotteessa.

Ty Rattien pelaajaprofiili Eliteprospectsissa.


KATSO MYÖS: Maalivahtilegenda Tommy Salo tuomittiin vankeuteen