IS: SaiPalta kova värväys – 63 tehopisteen Tyler Morley Lappeerantaan

Kanadalaissentteri Tyler Morley liittyy Ilta-Sanomien tietojen mukaan SaiPan vahvuuteen.
Kanadalaissentteri Tyler Morley liittyy Ilta-Sanomien tietojen mukaan SaiPan vahvuuteen.

Lappeerannassa majaansa pitävä SaiPa on tehnyt Ilta-Sanomien mukaan kovan kiinnityksen, sillä Tyler Morley liittyy seuran vahvuuteen.

Jos nimi Tyler Morley ei sano mitään, niin ei hätää. Kyseessä on pelaaja, joka on kiekkoillut pääasiassa yliopistossa ja AHL:ssä, mutta vasta viime kaudella hän räjäytti pankin Euroopan kaukaloissa.

Morley nimittäin edusti Itävallan monikansallista liigaa, EBEL:iä. Täällä hän pelasi Medvescak Zagrebin riveissä 54 runkosarjaottelua, joissa hän iski 25 maalia ja yhteensä todella komeat 63 tehopistettä. Kyseessä ei myöskään ole mikään harrastesarja, vaan nopeasti kasvava liiga, jossa myöskin raha liikkuu.

Nyt Ilta-Sanomat kertoo, että Morley on liittymässä ensi kaudella lappeenrantalaisen SaiPan vahvuuteen. Voit lukea alkuperäisen uutisen tästä.

Morley on ainoastaan 173-senttinen, mikä selittää sen, miksi hänestä ei koskaan kasvanut kovaa tekijää esimerkiksi AHL:ssä. Euroopan isoissa kaukaloissa, joissa luisteluvoima ja pikkuväkkäryys ovat omalla tavallaan jopa hyvä asia, tilanne onkin sitten täysin toinen.

Morley pelasi vuosina 2012-14 samaan aikaan SaiPan toisen pelaajan, Cody Kunykin, kanssa Alaskan yliopistossa.

Suosittelemme myös:
Mikko Koskinen olisi voinut palata NHL:ään useaan kertaan – ”On ollut puhetta”