VIDEO: Jetsille murheellisia uutisia – Myers loukkaantui todella oudosti

Tyler Myers loukkaantui viime yön ottelussa Minnesota Wildia vastaan oudolla tavalla.
Tyler Myers loukkaantui viime yön ottelussa Minnesota Wildia vastaan oudolla tavalla.

Winnipeg Jetsin Tyler Myers loukkaantui viime yön ottelussa Minnesota Wildia vastaan, kun hän väänsi jalkansa ikävän näköisesti laitaan.

Winnipeg Jets koki viime yönä kovia, sillä se hävisi kevään ensimmäisen pudotuspeliottelunsa Minnesota Wildia vastaan. Kotijoukkue oli kamppailussa murhaavan kova, sillä se vei pelin nimiinsä lukemin 6-2. Samalla Wild kavensi ottelusarjan voitot 2-1:een.

Jets koki ottelussa muutoinkin kovia, sillä sen puolustaja Tyler Myers loukkaantui todella ilkeän näköisesti. Jos Myersin vamma todistautuu vakavammaksi, on se Jetsille totaalisen surkea uutinen. Puolustaja on urakoinut esimerkiksi kahdessa ensimmäisessä pudotuspeliottelunsa vajaat 19 minuuttia per kamppailu.

MUISTA MYÖS:
Unibet betsimestari – siinäkö uusi tittelisi? Palkintona liput MM-kisoihin

Myersin loukkaantuminen näki päivänvalonsa ottelun toisen erän loppupuoliskolla, kun hän laukoi kiekon kohti Wildin maalia. Laukausta blokkaamaan tullut Marcus Foligno osui lopulta laukauksen jälkeen hennosti Myersiin, mutta se riitti liikuttamaan puolustajaa kohti laitaa.

Myers on menettää tilanteessa tasapainonsa, minkä johdosta hänen luistimensa osuu laitaan. Osuma oli lopulta sen verran ilkeä, että se riittää vääntämään häneltä joko polven tai nilkan luonnottomaan tilaan. Myers makasi iskun jälkeen pitkään jään pinnalla, mikä ei ole tavanomainen näky NHL:n pudotuspeleissä.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Surun murtamana – hellyttävä pikkutyttö sai vihdoin kiekon