Tyler Seguin teki jatkosopimuksen – pahvin arvo lähes 80 miljoonaa

Tyler Seguin teki jatkosopimuksen Dallasin kanssa.
Tyler Seguin teki jatkosopimuksen Dallasin kanssa. Kuva: Getty Images

Torstai-illan suurimman uutisen vei nimiinsä Erik Karlssonin treidi, mutta siinä samalla Tyler Seguin teki jatkosopimuksen Dallas Starsin kanssa.

Erik Karlssonin treidi San Jose Sharksin riveihin (LUE LISÄÄ!) varasti kaiken uutishuomion torstaina, mutta siinä samalla Tyler Seguinin odotettu jatkosopimus näki vihdoin päivänvalonsa.

Seguin jatkaa Dallasissa seuraavat yhdeksän vuotta, sillä hänen nykyistä pahviaan on jäljellä vielä tuleva kausi. Seguinin uusi sopimus on pituudeltaan kahdeksan vuotinen ja arvoltaan 78,8 miljoonaa dollaria. Miehen uusi cap hit on siis huikaisevat 9,85 miljoonaa dollaria.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kyseessä on samalla Starsin rahakkain sopimus, sillä Jamie Bennin pahvin cap hit on 9,5 miljoonaa dollaria. Kyseessä on myös ansaittu pahvi, sillä esimerkiksi viime kaudella Seguin teki 82 runkosarjaotteluun 40 maalia ja yhteensä 78 tehopistettä.

Seguin on pelannut NHL:ssä Starsin lisäksi myös Bruinsin riveissä. Taalakaukaloista miehen tilillä on 590 runkosarjakamppailua, joissa hän on iskenyt tehot 229+276.

Suosittelemme myös:
Nyt jysähti jättimäinen uutinen: Erik Karlsson treidattu San Joseen!