Unibet betsimestari – siinäkö uusi tittelisi? Palkintona liput MM-kisoihin

Unibet betsimestari saa sekä mainetta että mammonaa.
Unibet betsimestari saa sekä mainetta että mammonaa.

Unibet järjestää kisan, jossa sinulla on mahdollisuus olla epävirallisen virallinen Unibet betsimestari. Lisäksi voit voittaa liput jääkiekon MM-kisoihin.

Unibet betsimestari -kilpailu on jokaisen jääkiekkoon ja vedonlyöntiin intohimoisesti suhtautuvan ihmisen unelma: ideana on nimittäin se, että pääset lyömään normaalilla tavalla vetoa, voittamaan kenties rahaa ja samalla pääset hyödyntämään sekä jääkiekkotietouttasi että lyömiäsi vetoja, jotka saattavat viedä sinut Tanskassa pelattaviin kevään MM-kisoihin.

Vaan, mistä tarkalleen ottaen on kyse?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan sinun tulee lyödä onnistuneita vetoja, sillä vain voitetuista vedoista voi saada pisteitä; jos siis vetosi osuvat, voitat luonnollisesti vedollasi rahaa ja siinä sivussa keräät Unibet betsimestari -kilpailussa pisteitä.

Eikä kisamatkan voittaminen vaadi edes kilpailun voittoa, sillä Unibet lahjoittaa neljälle parhaalle pelaajalle kaksi ottelulippua sekä jääkiekon MM-kisojen semifinaaliin että itse MM-finaaliin.

Kyllä, luit aivan oikein – saat ottaa myös kaverisi mukaan molempiin peleihin.

Ja toki betsimestarin titteli on maukas saavutus, jolla voi lähteä lesottamaan kaveriesi keskuudessa tai vaikka sosiaalisessa mediassa – ykkössijaa siis kannattaa ehdottomasti tavoitella tosissaan.

Lähde mukaan TÄÄLTÄ.

Miten Unibet betsimestari -kilpailun pisteytys toimii?

Voittavasta vedosta saamasi pistemäärä perustuu kolmeen eri seikkaan: panokseen, tapahtumien määrään vedonlyöntilapulla (pelaamiesi kohteiden määrä) ja yhteiskertoimeen.

Tarkemmin eriteltynä nämä kolme edellä mainittua asiaa kerrotaan keskenään (panos x kohteiden määrä x kerroin); ehkä kaikkein parhaiten selkeys pistelaskusysteemiin saadaan esimerkin kautta:

Oletetaan, että lyöt vetoa 10 eurolla, sinulla on lapullasi kolme kohdetta (tripla) ja kertoimesi on 5,50, pistelasku toteutetaan seuraavalla kaavalla: 10 x 3 x 5,50 = 165 pistettä.

Huom! Muista, että minimikerroin on 1,40 – sen sijaan minimipanosta ei ole.

Unibetin betsimestari – näin osallistut:

  • Betsaa NHL Playoffeissa 11.4 – 22.4.2018
  • Kampanja on siis käynnistynyt 11.4.2018 ja päättyy 22.4.2018
  • Pelaa urheiluvedonlyönnissä NHL-kohteita livenä tai ennen peliä (pelien hyväksytty minimikerroin on 1.40)
  • Vain voitetuista vedoista voi saada pisteitä
  • Jos pääset pistetilastomme kärkeen, saat liput Tanskaan MM-kisoihin
  • Neljä parasta pelaajaa saavat  kukin liput 19. toukokuuta pelattavaan jääkiekon MM-kisojen semifinaaliin ja 20. toukokuuta pelattavaan MM-finaaliin itselleen ja kaverilleen

Pääset tarkastelemaan itse kilpailuartikkelia, ja myös kilpailun tilannetta, alla olevan painikkeen kautta. Hyppää siis Unibetin sivuille, ala lyödä vetoa ja taistele paikasta Tanskan MM-kisoissa.

Suosittelemme myös:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!