Unibet räväyttää: Voita Sidney Crosbyn pelipaita nimmareilla!

Unibet räväyttää: Voita Sidney Crosbyn pelipaita nimmareilla!
Unibet tarjoaa NHL:n pudotuspelien kunniaksi asiakkailleen mahdollisuuden voittaa Sidney Crosbyn tai Evgeni Malkinin pelipaidan nimmareilla.

Vedonlyöntiyhtiö Unibet hemmottelee asiakkaitaan arpomalla kampanjaansa osallistuneiden kesken NHL:n tähtihyökkääjä Sidney Crosbyn pelipaidan nimmareilla.

Kun mietitään jääkiekkomaailman parhaita pelaajia, eittämättä mieleen nousee Pittsburgh Penguinsin superstara, Sidney Crosby.

Crosby aloitti NHL-uransa kaudella 2005-06 ja hän on ehtinyt pelata 864 runkosarjaottelua, iskien 1 116 pistettä.

Crosbyn palkintokaapista löytyykin melkoisesti erilaisia henkilökohtaisia saavutuksia, mutta näin NHL:n pudotuspelien kynnyksellä pinnalle nousee ennen kaikkea se menestys, jonka Pittsburgh Penguins on saavuttanut näiden kahden pelaajan kipparoidessa laivaa: pennsylvanialaisseuralla on Crosbyn aikakaudelta kolme Stanley Cup -voittoa, joista kaksi on tullut kahtena viime keväänä.

Unibet pukee sinut finaaleihin?!

NHL:n pudotuspelit pyöräytetään käyntiin ensi yönä kolmen ottelun voimin ja yksi joukkueista, joka nähdään heti tulessa, on hallitseva Stanley Cup -voittaja Pittsburgh Penguins. Joukkue kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella paikallisvastustajansa ja verivihollisensa Philadelphia Flyersin, joten tunnetta tästä sarjasta ei takuulla tule puuttumaan.

Luonnollisesti Unibet tarjoaa kampanjallaan, jossa jakoon lähtee Sidney Crosbyn pelipaita nimmareilla, kaikille Penguins-faneille loistavan mahdollisuuden pukeutua finaalien ajaksi todelliseen unelmien pelipaitaan.

  • Paidat toimitetaan voittajille hyvissä ajoin ennen NHL-finaaleja. Penguisien pärjätessä voit olla varma, että hienompaa kostyymia paikallisesta kisakatsomosta saa todella hakea – nämä paidat päällä kehtaa näyttäytyä.

Ennen kaikkea tämä on kuitenkin mahdollisuus saada elävän legendan pelipaita haltuunsa, jonka arvoa ei voi rahalla mitata. Jokaisen vähääkään jääkiekkoa rakastavan unelmana on taatusti haalia itselleen maailman parhaiden pelaajien nimmaripaitoja ja nyt siihen tarjoutuu siis oiva mahdollisuus.

Ja, mikä parasta, niin pystyt osittain myös vaikuttamaan kohtaloosi, sillä kampanja mahdollistaa enemmän kuin yhden arpalipukkeen hankinnan.

Unibet ohjeistaa – näin osallistut kilpailuun:

  • Betsaa yksittäinen 10 euron veto mille tahansa NHL -kohteelle saadaksesi yhden arpalipukkeen arvontaan.
  • Arpalipukkeiden määrää ei ole rajoitettu vaan voit lyödä niin monta, yksittäistä vetoa kuin haluat.
  • Mitä enemmän sinulla on arpalipukkeita, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa.

Crosbyn pelipaita nimmarilla:

Kampanja-aika alkaa keskiviikkona 18.4. ja päättyy keskiviikkona 25.4.2018.

Voittaja arvotaan kampanjan päättymistä seuraavana päivänä.

Kevään edetessä tarkkaile myös muita Unibetin tulevia kampanjoita – tämä ei jää tähän.

Edellisessä Unibetin kilpailussa, joka päättyi 17. huhtikuuta, voittajalle lähti Evgeni Malkinin paita (kuvassa) nimmarilla.

Unibet ei edusta, eikä liity millään tavalla tässä kampanjassa mainittuihin urheilijoihin tai urheilujoukkueisiin.

OSALLISTU TÄÄLTÄ!

Suosittelemme myös:
Ottelusarjaennakko: Pittsburgh Penguins vs. Philadelphia Flyers