Unibetiltä ennenaikainen joululahja: Näet kaikki MM-pelit ilmaiseksi!

Kiitos Unibetin, näet kaikki MM-pelit ilmaiseksi.
Kiitos Unibetin, näet kaikki MM-pelit ilmaiseksi.

Jääkiekon MM-kisat ovat vihdoin täällä ja MM-lätkän ystävät saivat ennenaikaisen joululahjan: Unibet striimaa kaikki MM-pelit ilmaiseksi!

Tanskassa 4.5.-20.5.2018 pelattavat jääkiekon MM-kisat saavat taas jokaisen Leijonien fanin liimautumaan kahdeksi viikoksi kiinni kotisohvaan. Tämän vuoden MM-kisat ovat kaiken kukkuraksi spesiaalit: NHL-pelaajia ei nähty olympiajäillä, joten kaikki palavat vielä tavallista kovemmasta halusta nähdä taalakaukaloiden pelurit MM-jäillä.

Leijonien ottelut on tuttuun tapaan nähtävissä television ilmaiskanavilla, mutta sen sijaan muiden otteluiden näkeminen vaatii kukkaronnyörien kiristämistä muiden menojen osalta.

Unibet striimaa kaikki MM-pelit ilmaiseksi!

Nyt jokaisella MM-lätkän ystävällä on kuitenkin loistava mahdollisuus katsoa kaikki MM-pelit ilmaiseksi – aina pudotuspelejä ja mitalipelejä myöten.

On nimittäin niin, että Unibet striimaa kaikki MM-pelit ilmaiseksi!

Pelien katsomiseen riittää kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että olet Unibetin aktiivinen asiakas: pelitililläsi tulee olla joko 0,01 € tai vaihtoehtoisesti sinun on tullut lyödä vetoa jostain kohteesta viimeisen 24 tunnin aikana.

Muuta ei siis tarvita, vaan edellä mainitulla kaavalla pääset katsomaan MM-pelejä juuri niin paljon kuin itse haluat, eikä sinun tarvitse alkaa pohtia kanavapakettien hankintaa.

MUISTA MYÖS:
Unibet tarjoaa 10 € ilmaisvedon Leijonien jokaiselle pelipäivälle!

Tarjolla on siis Leijonien pelien ohella todella paljon todellisia huippuotteluita ja pääset siten ihailemaan myös kaikkien muiden jääkiekon suurmaiden – Kanadan, Yhdysvaltojen, Venäjän, Tshekin ja Ruotsin – otteluita ilmaiseksi kotisohvaltasi.

Tässä on siis oiva tapa päästä nauttimaan kevään kuumimmasta kiekkokiimasta täysin rinnoin.

Nuorten pelaajien vallankumous

Jääkiekon MM-kisanäyttämöllä nähdään jälleen kerran toinen toistaan nimekkäämpiä tähtipelaajia: mukana on Connor McDavidin, Patrick Kanen ja Oliver Ekman-Larssonin kaltaisia NHL:n supertähtiä – unohtamatta tietenkää KHL-pelaajia, joista mukana ovat muun muassa todellinen legenda Pavel Datsyuk sekä olympialaisten pistepörssin nimiinsä vienyt Nikita Gusev.

Samaan aikaan tämän vuoden MM-kisat ovat eräänlainen nuorten pelaajien vallankumous. Turnauksessa vilisee paljon nuoria NHL-tähtiä ja paperilla vaikuttaisikin vahvasti siltä, että Tanskassa tullaan näkemään modernia vauhtilätkää, joka maistuu satavarmasti jokaiselle kotisohvan sankarille.

Myös Leijonat luottaa turnauksessa nuoruuteen, sillä joukkueen keski-ikä on ainoastaan 24.52 vuotta ja vanhimmat NHL:stä saapuneet vahvistukset ovat 28-vuotias Harri Säteri ja 26-vuotias Mikael Granlund.

Muita Suomen NHL-tähtiä ovat Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen, Mikko Rantanen, Markus Nutivaara, Julius Honka ja Kasperi Kapanen, jotka kaikki edustavat uutta sukupolvea suomalaisessa jääkiekossa ja nimenomaan aikuisten arvokisatasolla.

Kokonaisuudessaan Leijonien paidassa nähdään ainoastaan kuusi yli 30-vuotiasta taistelijaa ja heistä kaikkein kokenein, ainakin iän perusteella, on vuoden 2011 maailmanmestari Janne Pesonen. Hänellä ikää on 35 vuotta.

Nyt siis jokainen ottaa sen valmiiksi tälle ajankohdalle tyhjätyn kalenterin esille seuraavien kahden viikon osalta ja alkaa iskeä sinne pelejä, jotka ehdottomasti on katsottava.

Kiitos Unibetin – se on mahdollista.