KUVA: Suomalaistaiteilijan uskomaton piirros Patrik Laineesta mykistää

Suomalaistaitelija Akke Saaren piirros Patrik Laineesta on ihastuttanut aina Pohjois-Amerikassa saakka.
Suomalaistaitelija Akke Saaren piirros Patrik Laineesta on ihastuttanut aina Pohjois-Amerikassa saakka.

Suomalaistaiteilijan piirros Winnipeg Jetsin supertähti Patrik Laineesta on mykistävän komea. Se on saanut huomiota jopa Pohjois-Amerikassa saakka.

Suomalaistaiteilija Akke Saarella on Instagramissa lähes 27 000 seuraajaa, eikä syyttä. Hän tekee pelkällä kynällä äärimmäisen realistisia piirroksia, ja nyt pöydälle pääsi projekti nimeltä Patrik Laine.

Saari kertoo muun muassa YouTube-kanavallaan, että Laineen piirros vaati hurjan työmäärän, yhteensä jopa 29 tuntia. Panostuksen kyseiseen piirrokseen kyllä näkee, sillä kyseessä on uskomaton teos.

Laineen kuva on saanut nyt huomiota myös mediajätti TSN:ltä, joka julkaisi siitä Instagram-tilillään eri kuvia ja videon. Kuvatekstissä piirrosta luonnehditaan muun muassa ”uskomattomaksi”. Voit katsoa TSN:n päivityksen täältä. Itse kuvan löydät alta.

https://www.instagram.com/p/BgvOSuEA_TS/?taken-by=akkesaari

Jos et saa kuvaa näkyviin, löydät sen muun muassa täältä.

Ja jos epäilet, että kyseessä ei ole itse piirretty kuva, niin olet väärässä. Saari nimittäin julkaisi piirroksen tekovaiheesta videon esimerkiksi YouTube-tililleen, jonka voit katsoa alta. Jos et saa klippiä pyörimään, löydät sen myös täältä.

https://www.youtube.com/watch?v=YZ1js_ZB7as

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!