Video: Vähätalo loihti upean esityön – Tallberg viimeisteli yläkulmaan AV:lla

Video: Vähätalo loihti upean esityön - Tallberg viimeisteli yläkulmaan AV:lla

Jukureiden Teemu Tallberg ja Julius Vähätalo vastasivat keskiviikon Liiga-kierroksen hienoimmasta osumasta, kun pelaajat järjestivät nyytin Ilveksen rysään.

HC TPS:stä mikkeliläisseuraan kuluvaksi kaudeksi siirtynyt Vähätalo alusti Jukureille kauniin osuman alivoimalla Ilvestä vastaan. Kolmatta erää oli ehditty pelata reilu viisi minuuttia, kun Vähätalo pääsi kiekolle Ilveksen ylivoimalla. Hyökkääjä lähti kiertämään kovalla vauhdilla lätkän kanssa Markus Ruusun vartioimaa Ilves-maalia ja imi itseensä pari vastustajan peluria.

Vähätalo väläytti pelisilmäänsä kaapimalla rystyltä komean syötön Jukuri-laituri Tallbergille, joka oli hiipinyt Ilveksen kultakypärän Teemu Rautiaisen selän takaa hyökkäysalueelle. Helsinkiläinen Tallberg ei maalipaikasta erehtynyt, vaan kiepautti limpun Ilveksen maalin kattoon tilanteeksi 3-2 mikkeliläisjoukkueen eduksi.

Ilves kuitenkin selvisi ehjin nahoin eilisestä kotiottelustaan, kun se päihitti Jukurit lopulta voittolaukauskisan jälkeen 4-3.

Video Vähätalon komeasta alustuksesta ja Tallbergin viimeistelystä:Jos maali ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ LINKISTÄ.