Entinen superlupaus sai vielä NHL-sopimuksen – Valeri Nichushkin Coloradoon

Valeri Nichushkin teki vuoden sopimuksen Colorado Avalanchen kanssa.
Valeri Nichushkin teki vuoden sopimuksen Colorado Avalanchen kanssa.

Entinen superlupaus ja ykköskierroksen varaus, Valeri Nichushkin, sai vielä NHL-sopimuksen, kun Colorado Avalanche kiinnitti miehen vuoden pahviin.

Venäläishyökkääjä Valeri Nichushkinilla on tulevalla kaudella todellinen näytönpaikka. Entinen superlupaus ja kesän 2013 ykkösvaraus (10.) ostettiin Dallas Starsin toimesta edellisen sesongin päätteeksi sopimuksestaan ulos, ja nyt venäläinen on tehnyt vuoden sopimuksen Colorado Avalanchen kanssa.

Nichushkinin ja Avalanchen sopimus on arvoltaan vain 850 000 dollaria. Starsin riveissä mies olisi sen sijaan kuitannut ensi kaudesta 2,95 miljoonaa dollaria.

Nichushkinin ura NHL:ssä alkoi kohtalaisen hyvin, kun hän teki tulokaskaudellaan 79 runkosarjaotteluun 14 maalia ja yhteensä 34 tehopistettä. Tästä seuraava sesonki meni pilalle vammojen vuoksi ja hän pelasi vain kahdeksan ottelua. Kaudeksi 2016-17 Nichushkin yllätti kaikki ja siirtyi KHL:ssä pelaavan CSKA Moskovan riveihin. Täällä hän vietti lopulta kaksi vuotta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Viime kaudeksi Nichushkin siirtyi takaisin Dallasiin, mutta vuodesta muodostui todellinen pannukakku. Mies teki 57 runkosarjaotteluun tehot 0+10 ja lopulta Stars päätti ostaa miehen viimeisen sopimusvuoden ulos.

Nyt 24-vuotiaalla laitahyökkääjällä on todellinen tulos tai ulos -näytönpaikka ja voi jopa olla, että hänen jatkonsa NHL:ssä on pitkälti tulevasta kaudesta kiinni.

Valeri Nichushkin vuoden sopimukseen Coloradon kanssa:

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.