Liigan välierät käynnistyvät tiistaina – Tappara isännöi HIFK:ta ja KalPa JYP:iä

Lätkä-kisa Liigan avauskierrokselle.
Lätkä-kisa Liigan avauskierrokselle.

Liigassa käynnistyvät välierät tiistaina, kun Tappara isännöi HIFK:ta Hakametsässä. JYP ja KalPa aloittavat puolestaan oman välieräsarjansa keskiviikkona.

Tappara vs. HIFK

Vasta seitsemännessä puolivälieräkamppailussa välieriin edennyt Tappara isännöi HIFK:ta kotijäällään tiistaina. HIFK lähtee sarjaan altavastaajana, mutta joukkue on esiintynyt viime aikoina erinomaisesti ja HIFK passittikin runkosarjan kakkosen TPS:n kesälomille kuudessa ottelussa.

HIFK on ollut Tapparalle varsin suotuisa vastustaja, sillä tamperelaiset ovat voittaneet joukkueiden seitsemän edellistä kohtaamista ja tästä joukkue ammentaa varmasti voimaa myös tulevaan välieräsarjaan.

Tappara on tottunut menestymään, mutta HIFK:lla on saumat yllätykseen ja helsinkiläisillä onkin hyvä paikka napata ensimmäinen voitto heti tiistaina.

Coolbet tarjoaa ottelusarjaan yli 5,5 pelille kertoimen 1.55 ja tämä kuulostaakin varsin maukkaalta, sillä uskomme, että HIFK voittaa ainakin kaksi peliä.

KalPa vs. JYP

Toisessa välieräparissa kohtaavat KalPa sekä JYP. Sarjasta on odotettavissa todella tasaista ja mahdollisuuksia erittäin pitkään sarjaan on olemassa. KalPa kaatoi puolivälierissä Pelicansin viidessä ottelussa, kun JYP puolestaan takoi täydet seitsemän peliä HPK:ta vastaan.

JYP on pelannut loistavan kevätkauden ja joukkue näytti ajoittain todella hyvältä HPK:ta vastaan. KalPa oli suvereeni ja tyly isäntä Pelicansia vastaan ja Pelicansille ei jäänyt saumoja juuri ollenkaan.

JYP on erittäin rutinoitunut joukkue ja uskomme, että joukkueen vahva kevätvire jatkuu KalPaakin vastaan. Coolbet tarjoaa JYP:n 4-2-sarjavoitolle kertoimen 5.00 ja se on varsin hyvä tarjous.

Betseihin potkua Coolbetin talletusbonuksella!