Klassikkovideo: Valmentaja sekosi lehdistötilaisuudessa – ”V*ttu eihän täällä ole sääntöjä”

HCK:n valmentaja sekosi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa erotuomaritarkkailijalle.
HCK:n valmentaja sekosi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa erotuomaritarkkailijalle.

Kun HCK kohtasi vieraskaukalossa Hokin vuonna 2014, HCK:n valmentaja sekosi ottelun erotuomaritarkkailijalle pahemman kerran.

3.1.2014 pelattiin Kajaanin Hokin ja HCK:n välinen Mestis-ottelu. Kun kamppailua oli jäljellä alle kaksi minuuttia, nähtiin siinä muutamakin yleisöä kuohauttanut tilanne, kuten kova taklaus ja yksi tappelu.

Tuomareilla oli kova työ pitää ottelu siistinä loppuun saakka, eikä vierasjoukkueen päävalmentajana toimiva Mikael Kotkaniemi pitänyt tästä lainkaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Hän saapui kamppailun jälkeen tuikitavalliseen lehdistötilaisuuteen, mutta tällä kertaa Kotkaniemen kommentit jäivät elämään suomalaiseen kiekkohistoriaan. Hän nimittäin antoi täyslaidallisen kamppailun erotuomaritarkkailijalle, minkä jälkeen hän painui lehdistötilaisuudesta ulos.

Hän aloitti koko pressin kysymällä, missä erotuomaritarkkailija on. Selvästi hätääntynyt mies yritti sopertaa jotakin takaisin, mutta Kotkaniemi ei antanut herralle mitään armoa. Kyseinen lehdistötilaisuus on synnyttänyt myös legendaariset letkautukset, kuten ”missä v*tun sovitussa ajassa” sekä ”v*ttu eihän täällä ole sääntöjä”.

Katso legendaarinen pätkä alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
KUVAT: Kokonaan suklaasta tehty Marc-Andre Fleury -veistos ihastuttaa