Video: Valmentajat käsirysyssä Slovakian pääsarjassa – myös Tomek Valtonen sai kuulla kunniansa

Slovakian pääsarjassa nähtiin tulinen episodi, kun DVTK:n ja Detvan valmentajat Ernest Bokros ja Dave Allison kävivät toisiinsa käsiksi.

Slovakian pääsarjajoukkueet DVTK ja Detva iskivät yhteen viime viikolla maan pääsarjassa. Detva voitti ottelun selvästi lukemin 4-0.

Välittömästi ottelun jälkeen joukkueiden valmentajat ottivat yhteen pukukoppikäytävällä. Hävinneen DVTK:n kanadalaisvalmentaja Dave Allison huuteli Detva-käskijä Ernest Bokrosin suuntaan. Bokros lähti rynnimään kohti Allisonia, jonka jälkeen luotsit tönivät hetken toisiaan ennen kuin järjestyksenvalvojat tulivat väliin.

”En salli ylimielisen ja turhautuneen kanadalaisen loukata, häpäistä tai nöyryyttää meitä, tai slovakialaista jääkiekkoa yleensäkään”, Bokros vaahtosi pelin jälkeen.

Aiemmin joulukuussa Detva voitti DVTK:n murskaavasti lukemin 6-0. Tuolloin Allisonin käytöksessä oli Bokrosin mukaan havaittavissa samanlaisia epäurheilijamaisia piirteitä.

”Palasin nyt sitten tämän jälkimmäisen pelin jälkeen keskustelemaan hänelle ja sanoin, että jos hänellä on joku ongelma, minulle voi sanoa ihan suoraan. Tämä tapahtui tuoreeltaan ottelun jälkeen ja tunteet olivat todellakin pinnassa.”

Yllättäen oman osansa Bokrosin kritiikistä sai myös saman sarjan Michalovcea luotsaava suomalaisvalmentaja Tomek Valtonen.

”Minä en anna kenenkään nöyryyttää meitä. Olen muuten kokenut suomalaisluotsi Tomek Valtosen samantyyppisen käytöksen. Kun hävisimme hänen Michalovcelle, onnittelimme heitä. Mutta kun me voitimme, Valtonen kääntyi ympäri ja lähti hiiteen kättelemättä.”

Valmentajat käyvät kiinni toisiinsa Slovakian pääsarjaottelun jälkeen

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Ville Leino turhautuu ja näyttää keskisormea – Timo Favorin antaa ottelurangaistuksen