Formulatähti Valtteri Bottaksesta yksi Pelicansin suurimmista omistajista

Mercedes-tallin riveissä viime viikonloppuna F1-kautensa aloittaneesta Valtteri Bottaksesta tuli Pelicansin kolmanneksi suurin omistaja.


Miksi betsata Coolbetilla?


Lahden Pelicans tiedotti F1-tähti Valtteri Bottaksen ostaneen kymmenen prosenttia Lahden Pelicans Oy:n osakkeista. Kaupan myötä Bottaksesta tuli seuran kolmanneksi suurin omistaja.

”Olin Pelicansin vieraana alkuvuodesta ja tuolloin organisaatiolla oli käynnissä C-sarjan osakeanti, joka sai minut ajattelemaan omistajuutta ja innostumaan ajatuksesta. Intohimo jääkiekkoon ja halu tukea sekä auttaa paikallista seuraa olivat lopulta suurimmat syyt edetä neuvotteluissa. Pelicans on myös aina ollut minulle jääkiekossa se ykkönen, joten olen tästä erittäin innoissani”, Bottas avasi päätöksensä taustoja.

Autourheilun kuninkuusluokan F1:n kärkikuskeihin lukeutuva Bottas otettiin luonnollisesti ilolla vastaan talousvaikeuksien kanssa kamppailleessa seurassa.

”Bottaksen mukaantulo on merkittävä ja ilahduttava asia sekä organisaation että koko Pelicans-yhteisön puolesta. Kyseessä on Päijät-Hämeestä ponnistanut huippu-urheilija, joka on yksi Suomen tunnetuimmista henkilöistä maailmalla. Hänen liittymisensä omistajaportaaseen on selkeä lisäarvo yhtiölle ja odotamme innolla, mitä kaikkea yhteistyömme tuottaa tulevaisuudessa”, seurassa toiseksi suurimpana osaomistajana oleva Tommi Kurkaa hehkutti.


KATSO MYÖS: Video: Huippuvireinen Eeli Tolvanen ratkaisi Nashvillelle jatkoaikavoiton