VIDEO: Vanha tuttu Brad Marchand vai aivopieru NHL:ltä? Boston-pelurille sakot

Brad Marchand on jättänyt rottailut historiaan.
Brad Marchand on jättänyt rottailut historiaan. Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin kanadalaishyökkääjä Brad Marchand sai viime viikolla pelatussa ottelussa kaksiminuuttisen sukeltamisesta ja nyt siihen päälle sakot.

Boston Bruinsin Brad Marchand on saanut 2 000 dollarin sakot sukeltamisesta. Kyseinen tapaus nähtiin viime viikolla pelatussa ottelussa, jossa Bruins pelasi Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Maalinedushässäkän päätteeksi suomalaispuolustaja Olli Määtän maila jäi hyvin kevyesti Marchandin jalkojenväliin ja Bruins-peluri kaatui tilanteessa varsin ”näyttävästi”.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Vaan oliko Marchand tilanteessa maineensa vanki?

Monien mielestä oli ja kieltämättä se on aika helppoa allekirjoittaa; vaikka hänen kaatumisensa olikin ehkä hieman ”ylimitoitettu”, Määtän maila oli joka tapauksessa Marchandin jaloissa.

Summa summarum: ehkä tässä kohtaa olisi riittänyt puhtaasti se itse pelissä annettu kaksiminuuttinen, joka sekin oli hieman kyseenalainen. Marchand itse lähinnä naureskeli saamilleen sakoille.

– Ei minua kiinnosta – tämä on täysi vitsi. Tuo 2 000 dollarin sakko on todella minimaalinen ja se on viimeinen asia, josta aion murehtia. Se on lähinnä vain naurettava summa, Marchand totesi NBC Sportsin mukaan.

NHL tiedotti samalla antaneensa samansuuruiset sakot myös Arizona Coyotesin Nick Cousinsille.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018