WWE:n supertähti uhosi San Josen partakaksikolle – Brent Burns ”vastasi haasteeseen”

Luke Harper (vas.) ja Erick Rowan (oik.) haastoivat Brent Burnsin ja Joe Thorntonin.
Luke Harper (vas.) ja Erick Rowan (oik.) haastoivat Brent Burnsin ja Joe Thorntonin. Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin Brent Burns on vastannut Twitterissä WWE-tähti Luke Harperille, joka uhosi Burnsille ja Joe Thorntonille sosiaalisessa mediassa.

San Jose Sharksin partakaksikko, Brent Burns ja Joe Thornton, ovat herättäneet komeilla parroillaan huomiota jo pidemmän aikaa. Nyt tällaista on tullut myös vapaapainija Luke Harperilta, joka on yksi WWE:n supertähdistä.

Harper kuuluu pahamaineiseen The Bludgeon Brothersiin, jonka hän muodostaa yhdessä Erick Rowanin kanssa. Kaksikko painii WWE-organisaation tv-show Smackdownissa.

WWE on saapumassa San Joseen ensi maanantaina, mutta The Bludgeon Brothersia ei show’ssa nähdä. Tämä johtuu siitä, että Smackdownin sijasta WWE:n toinen lippulaiva, Raw, saapuu kaupunkiin.

Tähän liittyen Harper twiittasi ilmoille kuvan Sharksin partaveljeksistä, ja kirjoitti sen yhteyteen, että ”Burnsin ja Thorntonin onneksi Raw saapuu San Joseen Smackdownin sijasta, sillä Rowan ei pidä kaksikon ulkonäöstä”. Harper kehotti San Jose Sharksia kertomaan tähtikaksikolle, että heidän kannattaa pitää päänsä ylhäällä.

Jos twiitti ei näy, löydät sen myös täältä.

Harperin twiitti on luonnollisesti osa show’ta ja loistava markkinointikikka, joten kyseessä ei ole varsinainen uhkaus. Myös Burns tiedosti tämän ja lähti leikkiin mukaan. Hän nimittäin twiittasi Harperille takaisin, että hänen mukaansa Thorntonilla ja miehellä itsellään olisi ollut hyvät mahdollisuudet WWE-tähtiä vastaan.

Burns kirjoitti samaan syssyyn, että ”tiedän, että olisimme näyttäneet hyviltä tiukoissa painitrikoissa”. Sharks-puolustaja kertoi myös menevänsä katsomaan show’ta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tim Schaller iski hämmästyttävän soolomaalin Rangersin verkkoon