Växjö pelaa täysin väärässä sarjassa – SHL:n mestaruus katkolla jo tänään

Växjö Lakers on enää yhden voiton päässä SHL:n mestaruudesta.
Växjö Lakers on enää yhden voiton päässä SHL:n mestaruudesta.

Växjö Lakers on ollut SHL:n finaaleissa täysin omaa luokkaansa, ja Ruotsin mestaruus onkin katkolla jo tänään, kun joukkueet kohtaavat Skellefteåssa.

SHL:n finaalit eivät ole olleet tähän mennessä kovinkaan jännittävä trilleri, sillä Växjö on ollut täysin omaa luokkaansa. Se oli sitä itse asiassa jo runkosarjan aikana, mutta meno on jatkunut käytännössä päätyyn saakka. Se nimittäin johtaa ottelusarjaa lukemin 3-0. Växjö on tehnyt kolmeen kamppailuun 15 maalia, Skellefteå yhden.

Växjö, joka kaatui CHL:n, eli jääkiekon mestarien liigan, finaalissa JYP:lle aiemmin tällä kaudella, on voittanut SHL:n finaalit tähän mennessä 7-0, 4-0 sekä 4-1.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Esimerkin vuoksi sanottakoot, että 19-vuotias superlupaus Elias Pettersson on tehnyt pelaamissaan kolmessa finaaliottelussa neljä maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä.

Hyvin todennäköisesti SHL:n mestaruutta juhlii tällä kaudella myös kaksi suomalaista, sillä Växjön riveissä kiekkoilevat sekä Janne Pesonen että Tuomas Kiiskinen.

Växjön ensimmäinen mahdollisuus voittaa mestaruus itselleen on tänään, kun se kohtaa Skellefteån Suomen aikaa klo 16. Voit katsoa ottelun ilmaiseksi Unibet TV:n kautta TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Tuukka Rask syytti itseään – ”Olisin kyennyt pysäyttää enemmän kiekkoja silmät kiinni”