Ottelusarjaennakko: Anaheim Ducks vs. San Jose Sharks

Vedonlyöntivihjeet ja ennakko: Anaheim Ducks vs. San Jose Sharks.
Vedonlyöntivihjeet ja ennakko: Anaheim Ducks vs. San Jose Sharks. Kuva: Getty Images

Anaheim Ducks ja San Jose Sharks kohtaavat NHL:n pudotuspelien 1. kierroksella: tämä ottelusarjaennakko tarjoaa myös vedonlyöntivihjeet sarjaan.

Kalifornian auringon alla pelataan yksi kevään mielenkiintoisimmista ensimmäisen kierroksen pudotuspelipareista. Sekä Ducks että Sharks pitävät majaansa Kalifornian osavaltiossa, joten kyseessä on enemmän tai vähemmän todellinen paikalliskamppailu.

Ducks lähtee sarjaan kotiedun turvin, mistä johtuen ensimmäinen ottelu pelataan ensi yönä Anaheimissa. Molemmat joukkueet pelaavat pelinsä Tyynenmeren divisioonassa, joten osapuolet kohtasivat toisensa runkosarjan aikana neljään otteeseen. Näistä Sharks vei nimiinsä kolme ottelua ja Ducks yhden. Normaalisti joukkueiden väliset kamppailut olivat kohtalaisen vähämaalisia, mutta mahtuipa mukaan myös Sharksin 6-2-voitto, jonka se otti tammikuun lopussa.

Ja vaikka Ducksilla on ottelusarjassa kotietu, ei se tarkoita sitä, että sen runkosarja oli kovinkaan paljon kummoisempi. Nimittäin joukkueet erotti runkosarjassa lopulta vain yksi piste. Tämä oli kuitenkin tarpeeksi sitä ajatellen, että otteluparin ensimmäinen ottelu pelataan San Josen sijaan Anaheimissa.

MUISTA MYÖS:
Osallistu NHL-veikkaukseen ja voita VIP-liput NHL-matsiin

Sharks pelasi vielä toissa kaudella Stanley Cupin finaaleissa, mutta täällä se jäi Pittsburgh Penguinsin jalkoihin. Hailauma on siis ärsytetty, mutta toisaalta se on nyt myös vuoden vanhempi ja omalla tavallaan hitaampi. Lisäksi Sharks on joutunut pelaamaan ilman todellista johtajaansa, Patrick Marleauta, joka siirtyi viime kesänä Toronto Maple Leafsin riveihin. Tämän vaikutusta pudotuspeleissä ei voi väheksyä.

Ducks on sen sijaan edennyt konferenssifinaaleihin kahdesti viimeisen kolmen vuoden aikana. Vielä tähän mennessä se kaikista suurin, eli reissu finaaleihin, on kuitenkin jäänyt uupumaan. Joukkue on kuitenkin ärsytetty ja takuuvarmasti valmis haastamaan joukkueen kuin joukkueen, jotta se etenisi ensimmäistä kertaa finaaleihin sitten kevään 2007.

Vedonlyöntivihjeet – 1. ottelu:

Yli 5 maalia (varsinainen peliaika)
Unibetin kerroin: 1.81 – hyödynnä täältä!

Sharksin ja Ducksin välisistä runkosarjakamppailuista yksi oli todella vähämaalinen. Tämä näki päivänvalonsa heti kauden alussa, 5. marraskuuta, kun Sharks vei homman nimiinsä lukemin 2-1. Tämän jälkeen otteluiden lopputulokset ovat kuitenkin olleet: 3-2, 6-2, 3-2. Pelkästään tämän perusteella yli 5 maalia on pelattava kohde. Jos ottelussa nähdään tasan viisi maalia, panos palautuu.

Vedonlyöntiviheet – ottelusarja:

Anaheim voittaa ottelusarjan 4-3 & San Jose voittaa ottelusarjan 4-3
Unibetin kertoimet: 5.10 & 6.50 – hyödynnä täältä!

On oletettavaa, että kumpikaan joukkueista ei tule taipumaan toisiaan vastaan helpolla. Kyseessä on omanlaisensa paikalliskamppailu, minkä lisäksi joukkueiden välinen runkosarja oli tiukkaakin tiukempi.

Lisäksi molempien joukkueiden runko on vanhenemaan päin, mikä tarkoittaa sitä, että nykypäivän NHL:ssä joukkueiden ikkuna Stanley Cupia ajatellen on pienenemään päin. Siksi kumpikaan ei halua taipua helpolla. Ja kuten jokainen pudotuspeleissä mukana ollut tietää, on kyseessä enimmäkseen todellinen henkien taisto.

KERTOIMIIN!

Suosittelemme myös:
Ottelusarjaennakko: Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs