Ottelusarjaennakko: Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs

Vedonlyöntivihjeet ja ennakko: Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs.
Vedonlyöntivihjeet ja ennakko: Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs. Kuva: Getty Images

Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs kohtaavat NHL:n pudotuspelien 1. kierroksella: tämä ottelusarjaennakko tarjoaa myös vedonlyöntivihjeet sarjaan.

Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs ovat toisilleen tutut vastustajat jo vuosien takaa. Molemmat ovat NHL:n alkuperäisiä, toisin sanoen Original 6, -seuroja, minkä lisäksi joukkueet pelaavat tällä hetkellä samassa divisioonassa, eli Atlantissa.

Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueet kohtaavat toisensa kauden aikana neljään otteeseen; kaksi kertaa kotona ja kaksi kertaa vieraissa. Tämä tuo lisää dataa etenkin vedonlyönnin kannalta.

Bruins lähtee ottelusarjaan fanaattisen kotiyleisönsä edessä, mikä tuo sille automaattisesti yhden edun lisää. Tätä se myös tarvitsee, sillä se onnistui voittamaan Maple Leafsin runkosarjan aikana vain kertaalleen varsinaisen peliajan puitteissa. Maple Leafs onnistui tässä vastaavasti kahteen otteeseen, ja kerran joukkueiden välinen kamppailu venähti jatkoajalle, jonka ontariolaisryhmä vei nimiinsä.

MUISTA MYÖS:
Osallistu NHL-veikkaukseen ja voita VIP-liput NHL-matsiin

Bruins nappasi siis runkosarjan aikana kahdeksasta mahdollisesta pisteestä vain kolme, mikä tarkoittaa sitä, että se otti vain 37,5 % mahdollisista pisteistä. Se oli Bruinsin koko kauden neljänneksi huonoin saldo, jos vertailuun otetaan kaikki joukkueet. Huonommin se suoriutui ainoastaan Florida Panthersia, Washington Capitalsia, Anaheim Ducksia sekä Colorado Avalanchea vastaan.

Tämä saattaa luoda henkisen yliotteen Maple Leafsin eduksi. Kuinka paljon tämä todellisuudessa vaikuttaa NHL:n pudotuspeleissä, se on vielä tässä vaiheessa arvoitus.

Vedonlyöntivihjeet – 1. ottelu:

Alle 5,5 maalia (varsinainen peliaika)
Unibetin kerroin: 2.00 – hyödynnä täältä!

Bruinsin menestys on monesta asiasta kiinni, eikä vähiten suomalaisvahti Tuukka Raskista. Jos Bruins mielii menestyä, vaatii se mieheltä venymistä todelliseen huippuvireeseen, eikä ainakaan ennakkoon ole olemassa minkäänlaista syytä, miksi näin ei voisi tapahtua.

Siksi alle 5,5 maalia on todella pelattava kohde. Joukkueiden neljästä kamppailusta kolmessa nähtiin alle kuusi maalia, kun taasen runkosarjan viimeinen ottelu päättyi Maple Leafsin 4-3-voittoon. Pudotuspelit ovat kuitenkin aina pudotuspelit, ja kuten arvata saattaa, on joukkueiden peli tiukan ottelusarjan ensimmäisessä kamppailussa tiukkaa ja tarkkaa.

Vedonlyöntivihjeet – ottelusarja:

Toronto voittaa ottelusarjan
Unibetin kerroin: 2.20 – hyödynnä täältä!

Maple Leafs vei joukkueiden välisen ”ottelusarjan” runkosarjassa nimiinsä lukemin 3-1. On toki totta, että Bruins lähtee ottelusarjaan kotiedun turvin, mutta tämä tekee samalla sen, että Bruinsin kerroin jatkoon on ainoastaan 1.67. Maple Leafsin vastaava on sen sijaan ennakkoasetelmiin nähden liian suuri, 2.20, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Maple Leafs on nuori, nopea ja äärimmäisen potentiaalinen ryhmä, jonka matka kohti menestystä alkoi jo viime kaudella. Nyt se ottaa jälleen askeleen oikeaan suuntaan, kun se lähettää Bruinsin kesälomille golfia pelaamaan.

KERTOIMIIN!

Suosittelemme myös:
Patrik Laine teki upeaa historiaa – nuorin pudotuspeleissä maalannut suomalainen!