Ottelusarjaennakko: Nashville Predators – Colorado Avalanche

Vedonlyöntivihjeet Nashville Predators vs. Colorado Avalanche.
Vedonlyöntivihjeet Nashville Predators vs. Colorado Avalanche. Kuva: Getty Images

Nashville Predators ja Colorado Avalanche kohtaavat NHL:n pudotuspelien 1. kierroksella: tämä ottelusarjaennakko tarjoaa myös vedonlyöntivihjeet sarjaan.

Colorado Avalanche selvisi pudotuspeleihin kenties makeimmalla mahdollisella tavalla, kun se kaatoi runkosarjan viimeisessä ja ratkaisevassa ottelussa samasta sijasta taistelleen St. Louis Bluesin. Tämän myötä Avalanche tekee ensimmäisen reissunsa kevään tosipeleihin sitten kauden 2013-14. Pudotuspelit ovat muutoinkin olleet Denverissä harvinaista herkkua, sillä viimeisen yhdeksän kauden aikana se on ollut karkeloissa mukana ainoastaan kahdesti.

Nashvillen taival pudotuspeleihin oli sen sijaan huomattavasti kivuttomampi. Se varmisti paikkansa jo hyvissä ajoin, ja se voitti lopulta koko runkosarjan ennen Winnipeg Jetsiä.

Nämä ovat myös asetelmat kyseiseen ottelupariin: läpeensä vahva Predators tulee viemään ja Avalanche kitisemään. Ottakaa tässä lauseessa huomioon pienimuotoinen kärjistys.

MUISTA MYÖS:
Osallistu NHL-veikkaukseen ja voita VIP-liput NHL-matsiin

Fakta on kuitenkin se, että Predators on monilta osin yksi NHL:n vahvimpia joukkueita. Sen maalivahtipeli oli runkosarjassa kenties liigan parasta, minkä lisäksi se omaa erinomaisen puolustuksen ja nykyisin myös hyökkäyksen. Joukkue teki reissun Stanley Cupin finaaleihin jo viime kaudella, mutta vielä tuolloin se kaikista kirkkain jäi saavuttamatta. Joka tapauksessa Predators tulee olemaan Avalanchea vastaan todella vahvoilla, pelkästään jo henkisen kanttinsa vuoksi.

Ottelusarja on suomalaisittain myös siitä hyvä, että joku suomalainen pelaaja tulee joka tapauksessa jatkamaan matkaansa ottelusarjan jälkeen. Mielenkiintoa löytyy myös Avalanchen puolelta, sillä Mikko Rantanen oli runkosarjan aikana todellisessa liekissä.

Vedonlyöntivihjeet – ensimmäinen ottelu:

Predators -1 (varsinainen peliaika)
Unibetin kerroin: 1.82 – hyödynnä täältä!

Nashvillen kotiyleisö on yksi NHL:n fanaattisimpia ja äänekkäimpiä. Kuka muistaakaan viime vuoden finaaleista sen, kun Penguinsin Matt Murray päästi selkänsä taakse maalin, josta Nashvillen fanit syyttivät yksinomaan häntä. Yleisössä huudettiin nimittäin yhteen ääneen, että ”kaikki on sinun syytäsi, sinä olet syvältä”. Tämä on se tunnelma, johon Avalanchen nuori ja potentiaalinen, mutta kokematon ryhmä joutuu. Tämä on myös se paikka, jossa Avalanchen olisi napattava voitto – ainakin jossain vaiheessa.

Tämä vaihe ei ole kuitenkaan pudotuspelien ensimmäinen ottelu. Colorado saattaa toki pitää homman suhteellisen tasaisena, mutta Predators tulee nappaamaan kamppailusta voiton. Toisessa Nashvillen ottelussa homma saattaa jo kääntyä, mutta ensimmäinen kamppailu tulee olemaan vielä Avalanchen kannalta totuttelua.

Vedonlyöntivihjeet – ottelusarja:

Predators voittaa 4-0 tai 4-1
Unibetin kertoimet: 5.40 & 3.60 – hyödynnä täältä!

Predators tulee viemään ottelusarja nimiinsä, ja ainakin ennakkoon ajateltuna se tulee tapahtumaan selvin lukemin. Joukkueen kerroin jatkopaikkaan ei ole kuitenkaan pelattava, sillä se on ainoastaan 1.24. Siksi tässä vaiheessa pitää alkaa pelaamaan ottelusarjan voittolukemia, jotka tulevat oletettavasti olemaan 4-0 tai 4-1 – oikeastaan tämä on tässä vaiheessa täysin omasta pokastasi kiinni, sillä molemmat skenaariot ovat lähes yhtä todennäköisiä.

KERTOIMIIN!

Suosittelemme myös:
Ottelusarjaennakko: Anaheim Ducks vs. San Jose Sharks