Otteluennakko: Washington Capitals vs. Columbus Blue Jackets

Vedonlyöntivihjeet ja ennakko: Washington Capitals vs. Columbus Blue Jackets.
Vedonlyöntivihjeet ja ennakko: Washington Capitals vs. Columbus Blue Jackets. Kuva: Getty Images

Washington Capitals ja Columbus Blue Jackets kohtaavat NHL:n pudotuspelien 1. kierroksella: tämä ottelusarjaennakko tarjoaa myös vedonlyöntivihjeet sarjaan.

Kyseisen otteluparin alkajaisiksi on pakko heittää ilmoille kysymys; joko nyt, Washington Capitals? Joukkue, joka on ollut runkosarjassa todellinen kestomenestyjä oli vahva jälleen tällä kaudella, mutta tästäkään huolimatta se ei ole vielä koskaan edennyt Alexander Ovechkinin aikakaudella toista kierrosta pidemmälle. Joten toistan; joko nyt, Washington Capitals?

Capitals onnistui voittamaan koko Metropolien divisioonan, mutta sen haaste pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella hakee vertaistaan, kun se joutuu haastamaan Columbus Blue Jacketsin. Ohiolaisseuran runkosarja ei ollut jättimäinen menestys, sillä se pääsi pudotuspeleihin vasta villi kortti -paikan kautta, mutta pitää muistaa, että se oli vain pisteen perässä divisioonan kolmosesta, Philadelphia Flyersista.

ÄLÄ UNOHDA:
Osallistu NHL-veikkaukseen ja voita VIP-liput NHL-matsiin

Totuuden nimissä tämä oli Columbukselle lopulta onni onnettomuudessa, sillä kiitos NHL:n surkea pudotuspelijärjestelmän, olisi se kohdannut kolmossijalta kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan, Pittsburgh Penguinsin. Nyt vastus on – etenkin kevään peleissä – aavistuksen helpompi, mutta ei missään nimessä helppo.

Joukkueet kohtasivat toisensa runkosarjan aikana neljään otteeseen, joista Capitals poistui voittajana kolmesti. Se voitti Blue Jacketsin lukemin 4-3, 3-2 sekä 4-2. Kamppailut olivat siis äärimmäisen tiukkoja. Blue Jacketsin ainoa voitto tuli sen sijaan lukemin 5-1, mikä oli kaiken lisäksi joukkueiden viimeinen runkosarjan kamppailu, joka pelattiin helmikuun lopussa.

Vedonlyöntivihjeet – ensimmäinen ottelu:

Washington (varsinainen peliaika)
Unibetin kerroin: 2.20 – hyödynnä tästä!

Washington on nolattu pudotuspeleissä niin moneen otteeseen, että moni on tippunut jo laskuista. Tämä on ajanut seuran siihen pisteeseen, että se on taisteli upeasti läpi runkosarjan, minkä lisäksi se on nyt harvinaisen ärsytetty. Se pääsee aloittamaan urakkansa kotiyleisönsä edessä, joka vaatii jo suurempaa menestystä ennen kuin se on liian myöhäistä. Tämä rohkaisee Capitalsin aloittamaan pudotuspeliurakkansa loistavalla tavalla, ja se tulee viemään homman nimiinsä varsinaisella peliajalla.

Lisäksi joukkueella on henkinen yliote Blue Jacketsista, joka onnistui voittamaan pääkaupungin kiekkoylpeyden ainoastaan kerran koko runkosrajan aikana.

Vedonlyöntivihjeet – ottelusarja:

Washington 4-2
Unibetin kerroin: 5.25 – hyödynnä tästä!

Siitä huolimatta, vaikka Washington on tippunut useasti toisella kierroksella, on se luonnollisesti taistellut tiensä ensiksi siihen pisteeseen. Viimeisestä kymmenestä kaudesta se on ollut pudotuspeleissä mukana yhdeksän kertaa, joista kuudesti se on ollut kevään tosipelien toisella kierroksella.

Blue Jacketsin nippu on hyvä, mutta esimerkiksi sen hyökkäys on pitkälti Artemi Panarinin varassa. Joukkueella tulee olemaan hetkensä eikä se tule jäämään ottelusarjassa mistään hinnasta nollille, mutta sen voittamiseen ei joukkueen rahkeet riitä – ainakaan vielä.

KERTOIMIIN!

Suosittelemme myös:
Ottelusarjaennakko: Nashville Predators – Colorado Avalanche